VB-S910F

Фиксирана корпусна камера Full-HD с оптично увеличение – идеална за употреба на закрито. С широкоъгълен обектив и вграден микрофон тази универсална камера заснема още по-детайлни изображения и контекстна информация.

/Images/ZB085%20340x461px_tcm135-1458394.jpg

Ползи

 • Камера за вътрешно наблюдение с изключителна точност, с широкоъгълен 78,6° вариообектив и невероятна работа при слаба осветеност
 • 2,1 MP 1/3" CMOS сензор и ярка диафрагма f/1,4 – f/2,6 с автоматичен фокус
 • Full HD изображения и 3,5x оптично увеличение с асферични елементи на обектива с малко изкривяване за ясни изображения с висока резолюция
 • Вграден ненасочен микрофон за запис на аудио, осигуряващ допълнително ниво на висококачествена контекстна информация
 • Компактна, лека и лесна за монтаж
 • Поддържа качеството на видеото при намаляване на размера на данните с адаптирано към движението редуциране на шума и намаляване на размера на данните според зоната от сцената (ADSR)
 • Интелигентни вградени аналитични функции за подобрени сигнално-охранителни възможности
 • Наблюдение на живо и управление през широка гама уеббраузъри и мобилни устройства
 • Поддържа ONVIF® Profile S

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-S910F

Заснемане на Full HD видео


С широкоъгълен обектив с оптично увеличение, детайлно Full HD изображение и съвременни аналитични функции, Canon VB-S910F е идеална за приложения за наблюдение с фиксирана позиция. Широкоъгълният 78,6° обектив с 3.5x оптично увеличение осигуряват максимално покритие от единична позиция, а ярката й диафрагма f/1,4 осигурява усъвършенствано минимално осветяване на обекта за великолепна работа при слаба светлина.

Вграден микрофон


Заснемане на аудио и визуална информация с камерата с вграден ненасочен микрофон. VB-S910F може да записва аудио с филтриране на фоновия шум и нежеланото ехо; микрофонът осигурява също функции за активиране на аудиоаларма, което означава започване на видеозапис при регистриране на шум.

Лесен монтаж и управление


VB-S910F се монтира бързо и лесно, което свежда разходите за проекта до минимум. Инструментът за управление на камерата на Canon (CCMT) ви дава пълен контрол, като предлага мощни функции за настройка и управление за индивидуални или избрани групи камери. За да подобри качеството на изображенията и управлението на използване на данните, адаптирано към движението редуциране на шума контролира динамично нивата на редуциране на шум.

Интелигентни сигнално-охранителни възможности


15-те вградени профила за анализ на видеосъдържание означават, че операторите на камерата могат да изпълняват ефективно задачи, свързани с наблюдение. Интелигентното анализиране предоставя множество виртуални функции за генериране на аларми, които активно предупреждават операторите за подозрително поведение, като в същото време намаляват изискванията за съхранение на данни и честотна лента.

Универсална поддръжка на мобилни устройства


Новата архитектура на фърмуера на VB-S910F прави камерата съвместима с всички популярни уеббраузъри и мобилни устройства, позволявайки ви да променяте настройките на камерата и да наблюдавате жива картина изцяло в мобилна среда. Съответствието на профил S на ONVIF гарантира съвместимост със съществуващи системи на други производители.

 • *ONVIF® е регистрирана запазена марка на Onvif Inc.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-S910F, неговите функции и какво може да прави.

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Optical 3.5x zoom

Висококачествено оптично увеличение

Digital 4x zoom

По-големи възможности за увеличаване

Digital PTZ

Виртуална PTZ функция

Full HD

FULL HD разделителна способност

Auto SSC

Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

microSD

Локален запис

Simple Camera Setting

Лесно конфигуриране с едно щракване

VB-S910F
 • Основен модул VB-910F
 • Инсталационен CD-ROM
 • Ръководство за монтаж
 • Гаранционна карта