VB-S905F

Мрежова охранителна Mini Fixed Box камера с ултракомпактна технология на обектива. Компактната конструкция я прави идеална за различни закрити търговски помещения.

/Images/VB-S905F_tcm135-1465245.jpg

Ползи

 • Изключително компактна конструкция Mini Fixed Box
 • Резолюция 1,3 MP
 • CMOS сензорът осигурява високи характеристики при слаба светлина
 • Широкоъгълният обектив Canon (f/1.6) осигурява 96° зрителен ъгъл
 • Мултистрийминг (2x H.264, 3x MJPEG) в HD или с по-ниска резолюция
 • Локален запис/възпроизвеждане от MicroSD карта (до 64GB)
 • Шест интелигентни вградени приложения за анализ
 • Функция "Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони" прилага оптимална експонация при недостатъчна светлина
 • Съвместимост с ONVIF v2.2 и Profile S
 • Идеална за различни закрити търговски помещения

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-S905F

HD резолюция


Изключително компактната мрежова охранителна Mini Fixed Box камера VB-S905D е с HD (1280 x 720) резолюция при 30 fps. CMOS сензор осигурява впечатляващо качество на изображенията без размиване на цветовете линиите. Функцията "Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони" (SSC) оптимизира експонацията, за да подобри светлите зони и да коригира тъмните при сцени, осветени в контражур, или в условия на слаба светлина, с което осигурява отлична работа както през деня, така и през нощта.

Обектив Canon с изключително качество


Новият ултракомпактен широкоъгълен обектив на камерата осигурява 96° зрителен ъгъл. Широкият ъгъл и ниската степен на изкривяване на висококачествения обектив Canon с f/1.6 доставят повече светлина до сензора на камерата за по-ярки и по-ясни изображения.

Два процесора за обработка на изображения


Двата процесора за обработка на изображенията – DIGIC DV III и DIGIC NET II – дават възможност за безпроблемно заснемане, обработка, кодиране и предаване на изображения. Фърмуерът е препрограмиран, за да осигурява няколко H.264 и/или MJPEG потока в HD или с по-ниска резолюция. В допълнение към мултистрийминга, камерите могат да изпълняват паралелен стрийминг. Енкодерът H.264 създава висококачествено видео с висока компресия за безпроблемно наблюдение при различни условия.

Лесно интегриране


Камерата се интегрира безпроблемно, благодарение на SDK пакета за мрежова камера и протокола HTTP. Canon е пълноправен член на ONVIF – браншовият форум, посветен на разработката на глобален стандарт за IP-базиран интерфейс за физическа охрана. Съвместимостта с най-съвременния мрежов интерфейс ONVIF V2.2 и Profile S прави камерата удобна за работа с ONVIF-съвместим софтуер за управление на видео съдържание.

Подробен вграден анализ


VB-S905F предлага изключително богат набор от интелигентни функции в компактни размери. Сред тях са разпознаване на движещи се обекти, разпознаване на изоставени обекти, разпознаване на отстранени обекти, разпознаване на външно въздействие върху камерата, разпознаване на преминаване и разпознаване на силата на звука. Обикновено промените в условията на осветеност прекъсват анализа на камерата, но устройствата от новата гама на Canon възстановяват настройките си автоматично до 20 секунди след разпознаване на значително увеличаване или намаляване на яркостта. Това осигурява минимално прекъсване на извършвания анализ.

Лесен и гъвкав монтаж


Захранването чрез Ethernet (PoE) със IEEE802.3af съвместимост дава възможност да се използва един LAN кабел за захранване на камерата и за предаване на видео и аудио данни при свързване към PoE междинно захранващо устройство или комутатор.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-S905F, неговите функции и какво може да прави.

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

1.3 Mega Pixel

Висококачествени изображения

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Power over Ethernet

Захранване през Ethernet

microSD

Локален запис

CCMT

Управление на няколко камери

VB-S905F
 • Основен модул VB-S905F
 • Инсталационен CD-ROM
 • Ръководство за монтаж
 • Гаранционна карта
 • Гаранционна карта