VB-S900F

Мрежова Full HD охранителна Mini Fixed Box камера с нова ултракомпактна технология на обектива. Компактната конструкция я прави идеална за различни закрити търговски помещения.

/Images/VB-S900F_tcm135-1465242.jpg

Ползи

  • Mini Fixed Box конструкция
  • Full HD при 30 fps
  • CMOS сензор за висококачествена работа при слаба светлина
  • Широкоъгълен обектив Canon с висока разделителна способност
  • Мултистрийминг на MJPEG и H.264 видео
  • Директен запис/възпроизвеждане в/от MicroSD карта (64 GB)

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-S900F

Full HD резолюция


Изключително компактната Mini Fixed Box мрежова охранителна камера B-S900F предлага Full HD (1920 x 1080) резолюция при 30 fps. CMOS сензор осигурява впечатляващо качество на изображенията без размиване на цветовете линиите. Функцията "Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони" (SSC) оптимизира експонацията, за да подобри светлите зони и да коригира тъмните при сцени, осветени в контражур, или в условия на слаба светлина, с което осигурява отлична работа както през деня, така и през нощта.

Обектив Canon с изключително качество


Новият ултракомпактен широкоъгълен обектив на камерата осигурява 96° зрителен ъгъл. Широкият ъгъл и ниската степен на изкривяване на висококачествения обектив Canon с F/1.6 доставят повече светлина до сензора на камерата за по-ярки и по-ясни изображения.

Два процесора за обработка на изображения


Двата процесора за обработка на изображенията – DIGIC DV III и DIGIC NET II – дават възможност за безпроблемно заснемане, обработка, кодиране и предаване на изображения. Фърмуерът е препрограмиран, за да осигурява няколко H.264 и/или MJPEG потока в HD или с по-ниска резолюция. В допълнение към мултистрийминга, камерите могат да изпълняват паралелен стрийминг. Енкодерът H.264 създава висококачествено видео с висока компресия за безпроблемно наблюдение при различни условия.

Лесно интегриране


Камерата се интегрира безпроблемно, благодарение на SDK пакета за мрежова камера и протокола HTTP. Canon е пълноправен член на ONVIF – браншовият форум, посветен на разработката на глобален стандарт за IP-базиран интерфейс за физическа охрана. Съвместимостта с най-съвременния мрежов интерфейс ONVIF V2.2 и Profile S прави камерата удобна за работа с ONVIF-съвместим софтуер за управление на видео съдържание.

Подробен вграден анализ


VB-S900F предлага изключително богат набор от интелигентни функции в компактни размери. Сред тях са разпознаване на движещи се обекти, разпознаване на изоставени обекти, разпознаване на отстранени обекти, разпознаване на външно въздействие върху камерата, разпознаване на преминаване и разпознаване на силата на звука. Обикновено промените в условията на осветеност прекъсват анализа на камерата, но устройствата от новата гама на Canon възстановяват настройките си автоматично до 20 секунди след разпознаване на значително увеличаване или намаляване на яркостта. Това осигурява минимално прекъсване на извършвания анализ.

Лесен и гъвкав монтаж


Захранването чрез Ethernet (PoE) със IEEE802.3af съвместимост дава възможност да се използва един LAN кабел за захранване на камерата и за предаване на видео и аудио данни при свързване към PoE междинно захранващо устройство или комутатор. PoE захранване може да се използва за монтаж на разстояние до 100 метра, докато захранването от електрическата мрежа осигурява гъвкавост на монтаж до 500 метра.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-S900F, неговите функции и какво може да прави.

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

Full HD

FULL HD разделителна способност

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Power over Ethernet

Захранване през Ethernet

microSD

Локален запис

CCMT

Управление на няколко камери

VB-S900F
  • Основен модул VB-S900F
  • Инсталационен CD-ROM
  • Ръководство за монтаж
  • Гаранционна карта