VB-S800VE

Лека и компактна, фиксирана куполна камера със свръх широкоъгълен обектив с много малка дисперсия, с кристално ясно Full HD изображение, с изключителна работа при ниска осветеност и вграден микрофон за допълнително висококачествено аудио.

/Images/ZB084%20340x461px_tcm135-1458120.jpg

Ползи

 • Вижте повече от пейзажа със свръх широкоъгълния обектив 93,8° на VB-S800VE на Canon и неговите функции за ръчно панорамиране, накланяне и завъртане
 • Елементи на обектив с изключително ниска дисперсия (UD) осигуряват Full HD изображения с малки изкривявания
 • Обектив с фиксиран фокус f/1,6 и широка бленда за чудесна работа при слаба осветеност
 • Запис на висококачествени контекстни данни с вградения ненасочен микрофон и технологията за намаляване на фоновия шум
 • Здрава защита от удар клас IK10 и клас на защита от атмосферни влияния IP66 – вече леки и компактни
 • Адаптираното към движението редуциране на шум и специфичното за зоната намаляване на размера на данните (ADSR) поддържат високо качество на изображението и намаляват размера данни
 • Интелигентни вградени аналитични функции за подобрени сигнално-охранителни възможности
 • Наблюдение на живо и управление през широка гама поддържани уеббраузъри и мобилни устройства
 • Лесен монтаж, идеален за свеждане на разходите за проекта до минимум
 • Съвместимост с ONVIF® Profile S

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-S800VE

Ясни HD изображения с малки изкривявания


Получете по-широко зрително поле с 2,1 MP Full HD изображения на VB-S800VE на Canon и 1/3" CMOS сензор. Елементите на обектива на камерата със свръхниска дисперсия поддържат изкривяването и хроматичната аберация минимални чрез намаляване на дисперсията на светлината, като минималното осветяване на предметите допълнително подобрява работата при слабо осветление.

Вграден микрофон


VB-S800VE съчетава великолепно изображение със запис на аудио чрез нейния ненасочен микрофон. Вграденият микрофон осигурява възможност за ясен запис на аудио на разстояние 4 метра, като в същото време филтрира фоновия шум и нежеланото ехо. Камерата може да бъде конфигурирана така, че да започне да записва при регистриране на звук.

Лесен монтаж


Здравият, устойчив на атмосферни влияния и вандализъм корпус от поликарбонат на VB-S800VE се монтира бързо и лесно, което свежда разходите за проекта до минимум. Допълнителната опция за окачен монтаж и фитингите за кабелна кутия предлагат разнообразни конфигурации на монтаж, а включеният гъвкав кабел с дължина 1 метър осигурява директен достъп до връзките на камерата. Съответствието на профил S на ONVIF гарантира съвместимост със съществуващи системи на други производители.

Функции за управление и мрежови функции


Инструментът за управление на камерата на Canon (CCMT) ви дава пълен контрол, като предлага мощни функции за настройка и управление за индивидуални или избрани групи камери. За да подобри качеството на изображенията и управлението на използване на данните, адаптирано към движението редуциране на шума контролира динамично нивата на редуциране на шум.

Устойчива на вандализъм и атмосферни влияния


От вандализъм до екстремни климатични условия VB-S800VE на Canon е конструирана така, че да се справи с всички предизвикателства на всяко място. Тя е сертифицирана за клас IP66 и издържа температури от -25˚С до 50˚С. Устойчивост на удари клас IK10 означава, че това е здраво, надеждно и издръжливо устройство.

Интелигентно разпознаване


Операторите на камерата могат да се справят по-ефективно със задачи, свързани с наблюдение с 15-те вградени профила за анализ на видеосъдържание. Функциите за анализ предоставят много функции за виртуални сигнално-охранителни възможности, активно предупреждаващи за подозрително поведение, спомагайки за свеждане на изискванията за памет и честотна лента до минимум.

Дистанционна мобилна работа


Работете по-гъвкаво с опциите за дистанционно наблюдение и конфигуриране на камерата – сега достъпни и от мобилни устройства. Усъвършенстваният вграден фърмуер прави камерата съвместима с всички популярни уеббраузъри и мобилни платформи, като ви позволява да променяте настройките на камерата и да наблюдавате жива картина изцяло в мобилна среда.


 • *ONVIF® е регистрирана запазена марка на Onvif Inc.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-S800VE, неговите функции и какво може да прави.

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Digital 4x zoom

По-големи възможности за увеличаване

Digital PTZ

Виртуална PTZ функция

Full HD

FULL HD разделителна способност

Auto SSC

Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Simple Camera Setting

Лесно конфигуриране с едно щракване

microSD

Локален запис

IK10

Сертифицирана защита срещу вандализъм

Weatherproof

Устойчив на атмосферни влияния

VB-S800VE
 • Основен модул VB-S800VE
 • Инсталационен CD-ROM
 • Ръководство за монтаж
 • Гаечен ключ
 • Съединител RJ45
 • Интерфейсен кабел
 • Защитно въже
 • Гаранционна карта