VB-S800VE

Лека и компактна, фиксирана куполна камера със свръх широкоъгълен обектив с много малка дисперсия, с кристално ясно Full HD изображение, с изключителна работа при ниска осветеност и вграден микрофон за допълнително висококачествено аудио.

/Images/ZB084%20340x461px_tcm135-1458120.jpg

Ползи

 • Вижте повече от пейзажа със свръх широкоъгълния обектив 93,8° на VB-S800VE на Canon и неговите функции за ръчно панорамиране, накланяне и завъртане
 • Елементи на обектив с изключително ниска дисперсия (UD) осигуряват Full HD изображения с малки изкривявания
 • Обектив с фиксиран фокус f/1,6 и широка бленда за чудесна работа при слаба осветеност
 • Запис на висококачествени контекстни данни с вградения ненасочен микрофон и технологията за намаляване на фоновия шум
 • Здрава защита от удар клас IK10 и клас на защита от атмосферни влияния IP66 – вече леки и компактни
 • Адаптираното към движението редуциране на шум и специфичното за зоната намаляване на размера на данните (ADSR) поддържат високо качество на изображението и намаляват размера данни
 • Интелигентни вградени аналитични функции за подобрени сигнално-охранителни възможности
 • Наблюдение на живо и управление през широка гама поддържани уеббраузъри и мобилни устройства
 • Лесен монтаж, идеален за свеждане на разходите за проекта до минимум
 • Съвместимост с ONVIF® Profile S

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-S800VE

Ясни HD изображения с малки изкривявания


Получете по-широко зрително поле с 2,1 MP Full HD изображения на VB-S800VE на Canon и 1/3" CMOS сензор. Елементите на обектива на камерата със свръхниска дисперсия поддържат изкривяването и хроматичната аберация минимални чрез намаляване на дисперсията на светлината, като минималното осветяване на предметите допълнително подобрява работата при слабо осветление.

Вграден микрофон


VB-S800VE съчетава великолепно изображение със запис на аудио чрез нейния ненасочен микрофон. Вграденият микрофон осигурява възможност за ясен запис на аудио на разстояние 4 метра, като в същото време филтрира фоновия шум и нежеланото ехо. Камерата може да бъде конфигурирана така, че да започне да записва при регистриране на звук.

Лесен монтаж


Здравият, устойчив на атмосферни влияния и вандализъм корпус от поликарбонат на VB-S800VE се монтира бързо и лесно, което свежда разходите за проекта до минимум. Допълнителната опция за окачен монтаж и фитингите за кабелна кутия предлагат разнообразни конфигурации на монтаж, а включеният гъвкав кабел с дължина 1 метър осигурява директен достъп до връзките на камерата. Съответствието на профил S на ONVIF гарантира съвместимост със съществуващи системи на други производители.

Функции за управление и мрежови функции


Инструментът за управление на камерата на Canon (CCMT) ви дава пълен контрол, като предлага мощни функции за настройка и управление за индивидуални или избрани групи камери. За да подобри качеството на изображенията и управлението на използване на данните, адаптирано към движението редуциране на шума контролира динамично нивата на редуциране на шум.

Устойчива на вандализъм и атмосферни влияния


От вандализъм до екстремни климатични условия VB-S800VE на Canon е конструирана така, че да се справи с всички предизвикателства на всяко място. Тя е сертифицирана за клас IP66 и издържа температури от -25˚С до 50˚С. Устойчивост на удари клас IK10 означава, че това е здраво, надеждно и издръжливо устройство.

Интелигентно разпознаване


Операторите на камерата могат да се справят по-ефективно със задачи, свързани с наблюдение с 15-те вградени профила за анализ на видеосъдържание. Функциите за анализ предоставят много функции за виртуални сигнално-охранителни възможности, активно предупреждаващи за подозрително поведение, спомагайки за свеждане на изискванията за памет и честотна лента до минимум.

Дистанционна мобилна работа


Работете по-гъвкаво с опциите за дистанционно наблюдение и конфигуриране на камерата – сега достъпни и от мобилни устройства. Усъвършенстваният вграден фърмуер прави камерата съвместима с всички популярни уеббраузъри и мобилни платформи, като ви позволява да променяте настройките на камерата и да наблюдавате жива картина изцяло в мобилна среда.


 • *ONVIF® е регистрирана запазена марка на Onvif Inc.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-S800VE, неговите функции и какво може да прави.

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Digital 4x zoom

По-големи възможности за увеличаване

Digital PTZ

Виртуална PTZ функция

Full HD

FULL HD разделителна способност

Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Лесно конфигуриране с едно щракване

microSD

Локален запис

IK10

Сертифицирана защита срещу вандализъм

Weatherproof

Устойчив на атмосферни влияния

 • Основен модул VB-S800VE
 • Инсталационен CD-ROM
 • Ръководство за монтаж
 • Гаечен ключ
 • Съединител RJ45
 • Интерфейсен кабел
 • Защитно въже
 • Гаранционна карта