VB-S30VE

Лесна за монтиране, устойчива на атмосферни влияния, издръжлива на вандализъм, компактна PTZ камера с ярък вариообектив и вграден микрофон за добавяне на нови детайли.

/Images/ZB083%20340x461px_tcm135-1458006.jpg

Ползи

 • Уловете всичко с яркия f/1,4 – 2,6 обектив на VB-S30VE, с функциите панорамиране, накланяне и приближаване и превъзходни характеристики при слаба осветеност
 • Full HD изображения и 3,5x оптично увеличение с асферични елементи на обектива с малко изкривяване за детайлни изображения
 • Запис на ясно висококачествено аудио с вградения ненасочен микрофон
 • Лека, компактна и лесна за монтаж със защита от удар клас IK10 и клас на защита от атмосферни влияния IP66
 • Адаптираното към движението редуциране на шум и специфичното за зоната намаляване на размера на данните (ADSR) поддържат високо качество на видео и намаляват размера на данните
 • Интелигентни вградени аналитични функции за подобрени сигнално-охранителни възможности
 • Наблюдение на живо и управление през широка гама поддържани уеббраузъри и мобилни устройства
 • Съвместимост с ONVIF® Profile S

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-S30VE

Full HD изображения


Вижте повече детайли с обектива VB-S30VE на Canon с 3,5x оптично увеличение, 2,1 MP Full HD изображения, 1/3" CMOS сензор, точни асферичните елементи на обектива и усъвършенствано минимално осветяване на обекта за великолепна работа при слаба светлина. За да оптимизира качеството на изображенията и управлението на използването на данните, функцията за адаптирано към движението редуциране на шума контролира динамично нивата на редуциране на шума при разпознаване на движещи се обекти или на шум вследствие на слаба осветеност.

Вижте повече тук


VB-S30VE може да следи много повече отколкото само изображения. Неговият вграден ненасочен микрофон добавя ново ниво висококачествена информация чрез запис на говор на разстояние до 4 метра, като в същото време филтрира фоновия шум и нежеланото ехо. Микрофонът осигурява също функции за активиране на аудиоаларма, при което камерата може да бъде конфигурирана за започване на запис при регистриране на звук.

Лесна за монтиране и управление


Лека, компактна и издръжлива, VB-S30VE също се монтира бързо и лесно, което свежда разходите за проекта до минимум. Включеният гъвкав кабел с дължина 1 метър осигурява директен достъп до набор от връзки на камерата, а инструментът за управление на камерата на Canon предлага мощни функции за настройка и управление за индивидуални или избрани групи камери. Има фитинги за кабелна кутия и монтажни елементи за окачен монтаж, които предлагат допълнителни опции за монтаж.

Устойчива срещу вандализъм и атмосферни влияния


VB-S30VE е за дълготрайна употреба. Устойчива срещу вандализъм и атмосферни влияния, тя е с клас на защита от атмосферните условия IP66, сертифицирана е за устойчивост на удар клас IK10 и остава напълно работоспособна в температурния диапазон от -25˚C до 50˚C.

Интелигентни сигнално-охранителни възможности


С 15 вградени профила за анализ на видеосъдържание операторите на камерата могат ефективно да изпълняват задачи, свързани с наблюдение. Интелигентното анализиране предоставя множество виртуални функции за генериране на аларми, които активно предупреждават операторите за подозрително поведение, като в същото време намаляват изискванията за съхранение на данни и честотна лента.

Универсална поддръжка на мобилни устройства


Разширява опциите за наблюдение с дистанционно наблюдение и опции за конфигуриране от мобилни устройства. Поддържането на най-новата архитектура на фърмуера на Canon означава, че VB-S30VE също е съвместима с всички популярни уеббраузъри и мобилни устройства, позволявайки ви да коригирате настройките на камерата и да гледате изображения на живо в рамките на мобилна среда. Освен това съответствието на профил S на ONVIF гарантира съвместимост със съществуващи системи на други производители.

 • *ONVIF® е регистрирана запазена марка на Onvif Inc.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-S30VE, неговите функции и какво може да прави.

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Optical 3.5x zoom

Висококачествено оптично увеличение

Digital 4x zoom

По-големи възможности за увеличаване

PTZ

Въртене, накланяне и варио

Full HD

FULL HD разделителна способност

Auto SSC

Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

microSD

Локален запис

Simple Camera Setting

Лесно конфигуриране с едно щракване

IK10

Сертифицирана защита срещу вандализъм

Weatherproof

Устойчив на атмосферни влияния

VB-S30VE
 • Основен модул VB-S30VE
 • Инсталационен CD-ROM
 • Ръководство за монтаж
 • Гаечен ключ
 • Съединител RJ45
 • Интерфейсен кабел
 • Защитно въже
 • Гаранционна карта