VB-S30D

Лесна за монтаж Full HD PTZ Minidome мрежова охранителна камера с нова ултракомпактна технология на обектива. Идеална за вътрешна охрана и наблюдение във фирми и зали.

/Images/VB-S30D_tcm135-1465231.jpg

Ползи

 • Изключително компактна PTZ Minidome конструкция
 • Full HD при 30 fps
 • CMOS сензор за висококачествена работа при слаба светлина
 • Широкоъгълен обектив Canon с висока разделителна способност с 3,5x оптично увеличение (4x цифрово увеличение)
 • Мултистрийминг на MJPEG и H.264 видео
 • Директен запис/възпроизвеждане в/от MicroSD карта (64 GB)
 • Съвместимост с ONVIF v2.2 и Profile S

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-S30D

Full HD резолюция


Ултракомпактната мрежова охранителна камера VB-S30D PTZ Minidome предлага Full HD (1920 x 1080) резолюция при 30 fps. CMOS сензор осигурява впечатляващо качество на изображенията без размиване на цветовете линиите. Функцията "Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони" (SSC) оптимизира експонацията, за да подобри светлите зони и да коригира тъмните при сцени, осветени в контражур, или в условия на слаба светлина, с което осигурява отлична работа както през деня, така и през нощта.

Висококачествен обектив


Новият изключително компактен широкоъгълен обектив разполага с 3,5x оптично увеличение (с допълнително 4x цифрово увеличение). Функциите за въртене, накланяне и варио (PTZ) улесняват насочването на камерата към предварително програмирани точки от сцената. С широкия си ъгъл и ниската степен на изкривяване висококачественият обектив на Canon доставя повече светлина до сензора на камерата за по-ярки и по-ясни изображения.

Два процесора за обработка на изображения


Двата процесора за обработка на изображенията – DIGIC DV III и DIGIC NET II – дават възможност за безпроблемно заснемане, обработка, кодиране и предаване на изображения. Фърмуерът е препрограмиран, за да осигурява няколко H.264 и/или MJPEG потока в HD или с по-ниска резолюция. В допълнение към мултистрийминга камерите могат да изпълняват и паралелен стрийминг. Енкодерът H.264 създава висококачествено видео с висока компресия за безпроблемно наблюдение при различни условия.

Съвместимост и удобство


VB-S30D се интегрира безпроблемно благодарение на SDK пакета за мрежова камера и поддръжката на протокола HTTP. Canon е пълноправен член на ONVIF – браншовият форум, посветен на разработката на глобален стандарт за IP-базиран интерфейс за физическа охрана. Съвместимостта с най-съвременния мрежов интерфейс ONVIF V2.2 и Profile S прави камерата удобна за работа с ONVIF-съвместим софтуер за управление на видео съдържание.

Вграден анализ


Богатият набор от интелигентни функции на камерата включва: разпознаване на движещ се обект, разпознаване на изоставен обект, разпознаване на отстранен обект, разпознаване на интервенция върху камерата, разпознаване на преминаване и разпознаване на силата на звука. Обикновено промените в условията на осветеност прекъсват анализа на камерата, но устройствата от новата гама на Canon възстановяват настройките си автоматично до 20 секунди след разпознаване на значително увеличаване или намаляване на яркостта. Това осигурява минимално прекъсване на извършвания анализ.

Лесен и гъвкав монтаж


Захранването чрез Ethernet (PoE) със IEEE802.3af съвместимост дава възможност да се използва един LAN кабел за захранване на камерата и за предаване на видео и аудио данни при свързване към PoE междинно захранващо устройство или комутатор. PoE захранване може да се използва за монтаж на разстояние до 100 метра, докато захранването от електрическата мрежа осигурява гъвкавост на монтаж до 500 метра.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-S30D, неговите функции и какво може да прави.

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

Full HD

FULL HD разделителна способност

PTZ

Въртене, накланяне и варио

Drag to move

Лесно управление на PTZ

Area zoom

Лесно насочване

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Power over Ethernet

Захранване през Ethernet

microSD

Локален запис

CCMT

Управление на няколко камери

VB-S30D
 • Основен модул VB-S30D
 • Инсталационен CD-ROM
 • Предпазно въже против падане
 • Винт за предпазното въже
 • Шаблон за монтаж на камерата
 • Ръководство за монтаж
 • Гаранционна карта