Canon VB-R13

VB-R13

Универсална мрежова PTZ камера за работа на закрито с вариообектив с 30x оптично увеличение и f/1,4–4,8, 1/3" Full HD CMOS сензор, безконечно панорамно въртене на 360°, множество аналитични функции и изключителни характеристики при слаба светлина.

/Images/VB-R13_tcm135-1418472.jpg

Ползи

 • 30x оптично увеличение с бърз и точен автоматичен фокус и превъзходни характеристики при слаба светлина
 • Точно проследяване на обекта с безконечно панорамно въртене и автоматично преобръщане на образа
 • Усъвършенствано цифрово увеличаване разширява възможностите за увеличаване на камерата, като същевременно повишава качеството на изображението
 • Функциите за адаптирано към движението редуциране на шума и намаляване на размера на данните според зоната от сцената (ADSR) осигуряват високо качество на видеото, като намаляват използването на честотна лента
 • Bградени аналитични функции осигуряват интелигентни и ефективни сигнално-охранителни възможности
 • Конфигуриране и поточно предаване на жива картина чрез множество уеббраузъри и мобилни устройства
 • Отговаря на изискванията на профил S и на профил G на ONVIF®

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-R13

Резки HD изображения за усъвършенствано наблюдение на закрито


Мрежовата камера за работа на закрито VB-R13 заснема поразителни детайли дори при слаба светлина благодарение на своя 1/3" Full HD CMOS заснемащ сензор. VB-R13 комбинира висококачествена оптика, бърз автоматичен фокус, мощна компенсация на мъгла и дим и интелигентен контрол на тъмните зони (SSC) за подобрена детайлност дори при лоши светлинни условия. Нейната висока скорост на движение от 450° в секунда заедно с автоматичното преобръщане на образа и безконечното панорамно въртене на 360° означават, че обектите могат да бъдат проследявани бързо и точно.

Мощното увеличение ви приближава повече до важните неща


Оптичното 30x и цифровото 20x увеличение на VB-R13 я правят идеална за приложения за наблюдение и мониторинг. Когато оптичното увеличение достигне своя предел, функцията за усъвършенствано цифрово увеличаване замества изображенията в потоците с ниска разделителна способност с изрязани изображения от по-високи разделителни способности, като по този начин разширява увеличението на камерата при максимално качество на изображението. Асферичните елементи на обектива и High UD потискането на изкривяванията предотвратяват хроматичната аберация и осигуряват изображения с висока разделителна способност от всякакво разстояние.

Детайлни изображения дори при пълно телеувеличение и слаба светлина


Постигнете невероятни изображения дори при пълна тъмнина. VB-R13 заснема резки изображения при слаба светлина до 0,05 lux цветно и до 0,002 lux монохромно. Технологията за намаляване на размера на данните според зоната от сцената (ADSR) запазва разделителната способност във важните зони, за да оптимизира изискванията за честотна лента, а интелигентната функция за адаптирано към движението редуциране на шума следи картината и динамично регулира шума при слаба светлина, за да оптимизира качеството на изображението.

Проектирана за цифровото бъдеще


VB-R13 предлага наблюдение и конфигуриране от широк набор от браузъри и мобилни устройства, което улеснява отдалеченото наблюдение на жива картина в мобилна среда. VB-R13 може бързо и лесно да бъде интегрирана в съществуваща мрежа от устройства за наблюдение: настройването и конфигурирането са лесни с инструмента за управление на камерата на Canon (CCMT), а поддръжката на профил S и профил G на ONVIF гарантира максимална съвместимост с охранителни системи на други производители.

Гъвкав инструмент за наблюдение


VB-R13 е готова за всякакви приложения на закрито – от мрежови конфигурации (Ethernet) до самостоятелен запис в SD карта памет. Наблюдението е лесно с помощта на вградени профили за анализ за интелигентни сигнално-охранителни възможности, 256 фиксирани настройки, пет предварително зададени позиции за наблюдение, както и входно-изходни портове за аларми и двупосочно аудио.

 • *ONVIF® е регистрирана запазена марка на Onvif Inc.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-R13, неговите функции и какво може да прави.

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Optical 30x zoom

Висококачествено оптично увеличение

enhanced digital zoom

Подобрено цифрово увеличаване

Full HD

FULL HD разделителна способност

360_degree_Revolving

Непрекъснато въртене

Auto SSC

Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Simple Camera Setting

Лесно конфигуриране с едно щракване

AC DC PoE

Множество опции на захранване

SD Card

Локално записване

VB-R13
 • Основен модул VB-R13
 • Инсталационен CD-ROM
 • Плоча за таван
 • Гаечен ключ
 • Шаблон
 • Конектор за захранване
 • Ръководство за монтаж
 • Гаранционна карта (J)
 • Гаранционна карта
 • Предупреждение при използване на карти памет