VB-M620D

Фиксираната куполна IP камера за видеонаблюдение VB-M620D 1.3 MP е идеална за използване на закрито. Наблюдавайте и записвайте действия през деня и през нощта с ултраширокия зрителен ъгъл от 111°.

/Images/VB-M620D-03_tcm135-1464391.jpg

Ползи

 • Отлично качество на изображението с 1,3 MP и 3x оптично увеличение и широк ъгъл
 • Инфрачервеният филтър предоставя 24-часови възможности за наблюдение
 • Функцията за дистанционно панорамно въртене/накланяне/ротация/варио (PTRZ) намалява времето за инсталиране
 • Гъвкаво наблюдение и записване с два H.264 потока

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-M620D

Изключително качество на изображението и най-добрата оптика в класа


Охранявайте и наблюдавайте своя обект с Full-HD резолюция и изключително качество на изображението благодарение на процесора за обработка на изображения Canon DIGIC DV III. Обективът с ултраширок зрителен ъгъл 111°, 3x оптично и 4x цифрово увеличение и подвижен инфрачервен филтър позволява да виждате всичко по всяко време на деня. Електронното задно фокусиране и големият отвор на диафрагмата (f/1.2) осигуряват изключителни резултати.

Мощна видео-производителност


Мрежовият процесор DIGIC NET II на Canon включва H.264 енкодер, който създава висококачествено и висококомпресирано видео. Наред с това, подобреното редуциране на шума и пресъздаване на цветовете осигурява богати цветове дори при ниска осветеност. Технологията Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) подобрява видимостта на обектите на преден план при сцени, осветени в контражур. Водещите този клас възможности за работа при ниска осветеност и режима True Day/Night гарантират страхотни резултати при разнообразни околни условия.

Интелигентно и сигурно фокусиране


Интелигентните функции помагат на операторите при идентифицирането на опасни ситуации чрез анализирането на разликите между отделните зони от сцената. Възможно е едновременното използване на до 15 функции в една камера. Набор от шест различни интелигентни функции включва разпознаване на движещи се обекти, разпознаване на изоставени обекти, разпознаване на отстранени обекти, разпознаване на външно въздействие върху камерата, разпознаване на преминаване и разпознаване на обем. Функциите за разпознаване могат да бъдат настроени така, че да активират запис и трансфер към сървър или изпращане на имейл известие. Използвайки SD карта можете да запазвате и преглеждате записаното при аларма видео, без първо да изтегляте съдържанието в компютър. SSL/TLS криптиране гарантира сигурна връзка между камерата и сървъра.

Подобрена съвместимост и удобство


Съвместимостта с най-съвременния мрежов интерфейс ONVIF V2.4 Profile S прави камерата удобна за работа с ONVIF-съвместим софтуер за управление на видеосъдържание. Canon също така предлага безпроблемна интеграция чрез използване на SDK за мрежови камери и HTTP протокол.

PTRZ функция за лесна настройка


Софтуерът Camera Angle Setting Tool прави настройката на образа след монтажа по-лесна, като пести време и позволява изпълнение на функциите панорамно въртене/накланяне/ротация/варио (PTRZ) от свързан в мрежата компютър.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-M620D, неговите функции и какво може да прави.

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

1.3 Mega Pixel

Висококачествени изображения

Drag to move

Лесно управление на PTZ

Auto DayNight

Подвижен ИЧ филтър

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Power over Ethernet

Захранване през Ethernet

SD Card

Локално записване

CCMT

Управление на няколко камери

VB-M620D
 • Основен модул VB-M620D
 • Конектор за захранване
 • Инсталационен CD-ROM
 • Модул с предпазно въже
 • Интерфейсен аудиокабел
 • Шаблон
 • Гаранционна карта