VB-M42

IP камерата за видеонаблюдение VB-M42 1.3 MP PTZ комбинира мощно увеличение от 240x, висока чувствителност при слаба светлина и бърз автоматичен фокус. Гъвкави опции за монтаж на закрито и на открито.

/Images/VB-M42_tcm135-1465206.jpg

Ползи

  • Заснемайте ясен и детайлен образ в 1.3 MP резолюция при 30 fps
  • Увеличете гъвкавостта на наблюдението с цялостно въртене, накланяне и варио
  • Наслаждавайте се на 20x оптично увеличение от компактен обектив
  • Невероятни резултати при слаба светлина и Auto SSC
  • Гъвкаво наблюдение и записване с два H.264 потока

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon VB-M42

Изключително качество на изображението и най-добрата оптика в класа


Охранявайте и наблюдавайте своя обект с 1,3 MP резолюция и изключително качество на изображението благодарение на процесора за обработка на изображения Canon DIGIC DV III. VB-M42 използва обектив с мощно 20x оптично увеличение и 12x цифрово увеличение, което дава зашеметяващите 240x. Обективът предоставя 60,4° зрителен ъгъл (при широк ъгъл на обектива) и бърз автоматичeн фокус. Използвайте дистанционно функциите за въртене, накланяне и варио, за да се наслаждавате на 1,3 MP резолюция с отлични резултати при слаба светлина.

Мощна видео-производителност


Мрежовият процесор DIGIC NET II на Canon включва H.264 енкодер, който създава висококачествено и висококомпресирано видео. Наред с това, подобреното редуциране на шума и пресъздаване на цветовете осигурява богати цветове дори при ниска осветеност. Технологията Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) подобрява видимостта на обектите на преден план при сцени, осветени в контражур. Водещите този клас възможности за работа при ниска осветеност и режима True Day/Night гарантират страхотни резултати при разнообразни околни условия.

Интелигентно и сигурно фокусиране


Интелигентните функции помагат на операторите при идентифицирането на опасни ситуации чрез анализирането на разликите между отделните зони от сцената. Възможно е едновременното използване на до 15 функции в една камера. Набор от шест различни интелигентни функции включва разпознаване на движещи се обекти, разпознаване на изоставени обекти, разпознаване на отстранени обекти, разпознаване на външно въздействие върху камерата, разпознаване на преминаване и разпознаване на обем. Функциите за разпознаване могат да бъдат настроени така, че да активират запис и трансфер към сървър или изпращане на имейл известие. Използвайки SD карта можете да запазвате и преглеждате записаното при аларма видео, без първо да изтегляте съдържанието в компютър. SSL/TLS криптиране гарантира сигурна връзка между камерата и сървъра.

Подобрена съвместимост и удобство


Съвместимостта с най-съвременния мрежов интерфейс ONVIF V2.4 Profile S прави камерата удобна за работа с ONVIF-съвместим софтуер за управление на видеосъдържание. Canon също така предлага безпроблемна интеграция чрез използване на SDK за мрежови камери и HTTP протокол.

Лесен и гъвкав монтаж


Камерата може да се използва в множество приложения на закрито и открито чрез монтиране в различни допълнителни корпуси и стойки. Захранването на VB-M42 е лесно чрез разнообразни източници на захранване: PoE, 12V DC или 24V AC.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon VB-M42, неговите функции и какво може да прави.

DIGIC NET II

Ефективна мрежова обработка

Digic DV III

Управлява качеството на изображението

1.3 Mega Pixel

Висококачествени изображения

PTZ

Въртене, накланяне и варио

Drag to move

Лесно управление на PTZ

Area zoom

Лесно насочване

Preset Tours

Автоматично патрулиране

Auto DayNight

Подвижен ИЧ филтър

Intelligent Function

Анализ на видеосъдържание

Power over Ethernet

Захранване през Ethernet

SD Card

Локално записване

CCMT

Управление на няколко камери

VB-H43
  • Основен модул VB-M42
  • Конектор за захранване
  • Инсталационен CD-ROM
  • Ръководство за монтаж (J)
  • Гаранционна карта