За офиса

Инструменти за проектиране

Тези инструменти ще ви помогнат да проектирате персонализирано решение за всеки конкретен случай.
Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Инструменти за проектиране

Инструмент за необходимо дисково пространство (RDS)

Определянето на изискванията за съхранение и честотна лента е важна част от проектирането на мрежови решения за наблюдение. С помощта на този лесен за използване калкулатор можете да избирате различни кодеци, кадрови честоти и разделителни способности, за да определите общите изисквания за съхранение.

Инструмент за зрителен ъгъл (AOV)

Максимизирането на зрителния ъгъл може да намали проектните разходи. Просто изберете подходящите камера, разделителна способност и размер на обекта и този инструмент ще изчисли всички необходими детайли.

Симулатор за оформление на фотоапарат

Симулаторът за оформление на фотоапарат ще ви помогне да проектирате персонализирано оформление за всеки един сценарий. Просто качете плановете за етажите, задайте мащаба и започнете да плъзгате и пускате фотоапаратите върху плана за етажите.

Инструмент за управление на камера Canon (CCMT)

CCMT е лесен и ефективен инструмент, предназначен да направи настройката и конфигурирането на вашето решение за видеонаблюдение безпроблемно. Разполагайки с инструменти за първоначална настройка и по-сложни и усъвършенствани настройки за камерата, CCMT вероятно е единственият инструмент, който е необходим на монтажния техник за въвеждане на решението в експлоатация.

Инструмент за настройка на ъгъла на камерата (PTRZ)

Интуитивният потребителски интерфейс на инструмента за настройка на ъгъла на камерата осигурява дистанционен достъп до насочването, увеличението и фокуса на PTRZ камерите.

PTRZ камери:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Инструмент за съвместимост на аксесоарите на камерата

Тази интерактивна електронна таблица в Excel ще ви помогне да определите аксесоарите и монтажните елементи, които са ви необходими за различните опции за монтаж.

Таблица за VMS съвместимост

В резултат от световната програма за интеграция, мрежовите камери на Canon са съвместими с все по-широка гама софтуер за управление на видео (VMS) мрежови видеорекордери (NVR) на други производители Изтеглете най-новата електронна таблица в Excel за подробности.

Поддръжка за вашата мрежова камера

Изтегляне на софтуер, фърмуер, ръководства и отстраняване на неизправности за вашата камера.

Търсене на по-стари модели NVS камери

Намерете информация за спецификации и съвместими аксесоари за по-стари модели NVS камери в нашия раздел за архивирани продукти.