За офиса

PTZ камери

Благодарение на лесното управление можете да наблюдавате големи зони и да следите обекти с възможностите за въртене, накланяне и варио. С лесен монтаж и широк зрителен ъгъл тези модели са идеални за управление на трафика, градско наблюдение и търговски центрове.

Широко зрително поле

Там, където е необходимо наблюдение на широки зони, можете да се възползвате от възможностите за въртене, накланяне и варио. Огромни зони могат да бъдат оглеждани бързо – в ръчен или автоматичен режим – а обектите могат да бъдат лесно проследявани и наблюдавани. Ако е необходима допълнителна проверка, мощното варио дава възможност за детайлни и висококачествени изображения в близък план дори при слаба светлина.

Fieldof View
Optional housings

Допълнителни корпуси и аксесоари

Осигурени са гъвкави възможности за монтаж, тъй като нашите PTZ камери могат да се захранват от електрическата мрежа или чрез Ethernet връзка. Опционните корпуси, например матирани или прозрачни, осигуряват възможност за монтаж на различни места – от паркинги до концертни сцени.

Бокс камери

Box Cameras

Създадени за различни приложения, нашите бокс камери имат широк зрителен ъгъл и се монтират лесно както на стената, така и на тавана.

Куполни камери

Dome Cameras

Нашите куполни камери доказват, че наблюдението може да бъде дискретно. Компактни и естетични, те са идеални за използване както на закрито, така и на открито.