За офиса

Куполни камери

Там, където предпазливостта е от значение, можете да разчитате на нашите куполни камери. Компактни и естетически издържани, те предлагат изключително качество на изображенията при широк зрителен ъгъл – независимо дали са монтирани на стената или на тавана. Те са идеални за работа както на закрито, така и на открито.

Компактни и дискретни

Нашите куполни камери са проектирани, за да са дискретни – ултракомпактните модели VB-S са толкова малки, че се събират в дланта ви. Набор от аксесоари за вграден монтаж гарантира, че всеки модел може да бъде монтиран дискретно според естетиката на мястото на монтаж.

Ease of installation

Дистанционна настройка на PTRZ

Когато камерата е монтирана, софтуерът Camera Angle Setting Tool – достъпен от компютър – дава възможност за дистанционен достъп до функциите (P-T-R-Z). Това означава, че не е необходимо да се съобразявате с фактори като фокус и посока на камерата при нейния физически монтаж, тъй като всички настройки могат да бъдат зададени чрез компютър. Така се пести време и са нужни по-малко хора за монтажа.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Лесно инсталиране

Инсталирането е бързо и лесно благодарение на стандартните монтажни отвори за винтове и шаблона за отбелязване на отвори от комплекта. Набор от аксесоари дава възможност за монтаж на окачен таван, на стена или дори на стълб. Захранването се осигурява от електрическата мрежа или чрез Ethernet връзка за допълнителна гъвкавост. Нашите ултракомпактни VB-S модели могат да бъдат монтирани само от един човек.

Бокс камери

Box Cameras

Създадени за различни приложения, нашите бокс камери имат широк зрителен ъгъл и се монтират лесно както на стената, така и на тавана.

PTZ камери

PTZ Cameras

Наблюдавайте големи зони и следете обекти лесно благодарение на възможностите за въртене, накланяне и варио (PTZ) на нашите камери. Идеални за приложения, като управление на трафика и градско наблюдение.