За офиса

Мрежови камери

Когато наблюдението е от съществено значение, гамата мрежови камери на Canon предлага решение за вас. Компактни, но същевременно изключително ефективни, те осигуряват изключително качество на изображението дори при слаба светлина, където рисковете за сигурността са повишени.

Силни страни на технологиите на Canon

Мрежовите камери на Canon предлагат разнообразни функции, настройване на изображението в реално време, мултистрийминг и интелигентен анализ на изображението за надеждна обработка, наблюдение и алармиране на потенциални нарушения на сигурността, които се превръщат в убедително доказателство.

Canon Technology Strengths_370

Предимства за клиента

Работа при всякакви светлинни условия

Imaging Across All Lighting Conditions

Използвайки различни оптични технологии и технологии за обработка на изображения, мрежовите охранителни камери на Canon осигуряват качествени и изключително детайлни изображения при всякакви светлинни условия.

Свеждане до минимум да проектните разходи

Minimising Project Costs

Широк зрителен ъгъл и усъвършенствани сигнално-охранителни характеристики в съчетание с надеждна работа при всякакви метеорологични условия и защита от удари предоставят богат набор от охранителни възможности с намаляване на проектните разходи.

Продуктова гама

Благодарение на повече от 70 години опит в областта на изображенията, богатата гама мрежови камери на Canon покрива всеки ъгъл. PTZ, куполните и бокс камери с разделителна способност Full HD или 1,3 MP осигуряват широко зрително поле и впечатляващо качество на изображението – дори при слаба светлина.

PTZ камери

Куполни камери

Бокс камери

Наблюдавайте големи зони и следете обекти лесно благодарение на възможностите за въртене, накланяне и варио (PTZ) на нашите камери. Идеални за приложения, като управление на трафика и градско наблюдение.

Нашите куполни камери доказват, че наблюдението може да бъде дискретно. Компактни и естетични, те са идеални за използване както на закрито, така и на открито.

Създадени за различни приложения, нашите бокс камери имат широк зрителен ъгъл и се монтират лесно както на стената, така и на тавана.

Обучение и поддръжка

Случаи от практиката

Case studies

Прочетете случаите от практиката на нашите клиенти и открийте как нашите мрежови камери Canon са помогнали за разрешаването на истински предизвикателства за сигурността.

Инструменти за проектиране

System Design Tools

Тези инструменти ще ви помогнат да проектирате персонализирано решение за всеки конкретен случай.

Допълнителни онлайн ресурси

Изтеглете софтуер, фърмуер и ръководства за своята мрежова камера.

Търсене на по-стари модели мрежови камери

Намерете информация за спецификации и съвместими аксесоари за по-стари модели мрежови камери в нашия раздел за архивирани продукти.