Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Плъгинът за печат на Canon за Photoshop осигурява перфектен интерфейс между вашите изображения във Photoshop и вашия принтер imagePROGRAF. Позволява 16-битовите изображения да се прехвърлят директно във вашия принтер, запазвайки широката цветова гама и изключителната градация на оригиналните изображения.

Ползи

  • Поддържайте работен процес с 16-битови цветове от заснемането на изображението до печата
  • Безпроблемният работен процес спестява време и усилия
  • Автоматично разпознаване на цветово пространство
  • Усъвършенствани функции за настройване за цветовете
  • Отпечатване на платна за опъване върху рамка
  • Лесен преглед на малките разлики в настройките на изображенията

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Print Plug-In for Photoshop

Поддържайте високо качество на изображенията


Обикновено операционните системи ограничават драйверите за принтери до 8-битова обработка, което води до незадоволителни перфектни резултати. Плъгинът за печат на Canon за Photoshop заобикаля този проблем чрез директен печат към принтера. Така се поддържа 16-битово качество на изображението, което ви позволява да запазите широката цветова гама и изключителната градация на оригиналните си изображения.

Пестете време с безпроблемен работен процес


Конфигурирането на настройките за печат е обединено в една стъпка, осигуряваща цветен работен процес от заснемането до отпечатването. Тъй като плъгинът за Photoshop разпознава автоматично информацията за настройките за цветово пространство във вашите Photoshop файлове, вече не е необходимо да се притеснявате, че цветовете ще се променят.

Усъвършенствани настройки на цветовете


Ако се нуждаете от фина настройка на цветови баланс, контраст, наситеност и други детайли – можете да я зададете. Тези резултати се актуализират в реално време при преглед на изображението. Това означава, че винаги можете да пресъздадете виждането си точно както е било замислено, без да докосвате оригиналния Adobe Photoshop файл.

Нови възможности с функция за печат върху платно


Новият плъгин за оформление за imagePROGRAF позволява на потребителите да подготвят своите изображения за отпечатване върху платно, готово да се опъне върху дървена рамка.

Перфектни резултати с печат на варианти


Плъгинът за печат за Photoshop ви позволява бързо да създавате и отпечатвате в една страница множество примерни изображения, съдържащи леки промени. Изображенията се подреждат в матрица или в лента, за да може лесно да се визуализират минималните влияния на настройките на цветовете при печат.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Print Plug-In for Photoshop, неговите функции и какво може да прави.