Canon Direct Print & Share

Direct Print & Share

Софтуерът Direct Print & Share на Canon улеснява печата на PDF, JPEG, TIFF и HP-GL/2¹ файлове, без да е необходимо да отваряте оригиналното приложение. Той позволява също лесно споделяне на файлове чрез услуги за съхранение в облака.²

Ползи

  • Отпечатвайте файлове директно, без да отваряте софтуер
  • Преглеждайте файловете преди печат
  • Печат чрез прости операции с мишката с помощта на функцията Short Cut Print
  • Споделяйте файлове лесно чрез облака

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Direct Print & Share

Пестете време с лесен печат


Със софтуера Direct Print & Share на Canon можете да печатате PDF, JPEG, TIFF и HP-GL/2 файлове, без да отваряте софтуера, чрез който са създадени файловете. Това пести време и означава, че винаги можете да отпечатате файловете, дори и ако са били създадени другаде. Вградена функция за предварителен преглед.

Функция Short Cut Print³


Създавайте икони за бърз печат за различни файлови формати и индивидуални правила. Това ви позволява да се възползвате от оптимизиран работен процес, при който файловете могат да се отпечатват чрез прости операции с мишката.

Споделяйте файлове чрез облака²


Можете да осъществявате достъп до редица облачни услуги, което означава, че можете лесно да прехвърляте, изтегляте и споделяте файлове. Когато споделите файл и го прехвърлите в облака, се изпраща автоматичен имейл до получателя, което е важно, когато сроковете ви притискат.

  • ¹ Поддръжка на HP-GL/2 файлове е достъпна в Direct Print & Share версия 2.0 от май 2014 г.
  • ² Други версии за съхранение в облака, освен Google cloud, са налични в Direct Print & Share версия 2.0 от май 2014 г.
  • ³ Функцията Short Cut Print е налична в Direct Print & Share версия 2.0 от май 2014 г.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Direct Print & Share, неговите функции и какво може да прави.