За офиса

Софтуер за CAD/GIS работни процеси

Оптимизирайте и управлявайте печата на широкоформатни документи от CAD/GIS, уеб и мобилни приложения.

Следващи стъпки

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile

С Océ Publisher Mobile можете да отпечатвате PDF*, DWF*, PLT (HPGL1/2), JPG и TIFF документи с плотери Océ чрез своя iPad или iPhone. Отпечатвайте повторно своите документи, мащабирайте своите чертежи, задавайте основните настройки, преглеждайте опашката, статуса на хартията и мастилото/тонера на вашия плотер/принтер по всяко време. Всичко това е достъпно на 20 езика. Поддържат се всички модели TCS, TDS, ColorWave и PlotWave на Océ.
* В зависимост от конфигурацията на вашата система.

Océ Client Tools

Océ Client Tools

Безплатният софтуерен пакет за широкоформатни принтери Océ Client Tools ви помага да подготвяте, преглеждате и изпращате технически документи към различни дестинации. Можете да използвате този софтуер за изпращане на задачи към един широкоформатен принтер, вътрешнофирмен печатен център, външен печатен център или за изпращане на документи към онлайн услуги.

Océ Publisher Select 2

Océ Publisher Select 2

Повишете производителността на работния си процес с Océ Publisher Select 2. Създавайте, анализирайте за грешки и отпечатвайте бързо и лесно технически документи чрез вашия широкоформатен принтер – повишавайки значително общата ви производителност на печат.

Océ Repro Desk Studio

Océ Repro Desk Studio

Софтуерът за широкоформатен печат Océ Repro Desk Studio е лесен за използване инструмент с унифициран потребителски интерфейс за печат към множество дестинации – локални принтери, вътрешнофирмени печатни центрове и дори външни доставчици на печатни услуги. Той предоставя преглед в съответствие с концепцията "каквото виждате, това отпечатвате" – за проверка преди печат. Плюс интегрирано отчитане на печата за лесно проследяване и разпределяне на печатните обеми и разходите.

Océ Account Center

Océ Account Center

Увеличете максимално възвръщаемостта на инвестициите от широкоформатен печат с Océ Account Center. Този уникален софтуер за разпределяне на разходите проследява всички дейности, извършени чрез широкоформатния принтер. Следете отпечатването, копирането и сканирането и разпределяйте разходите по конкретни проекти или отдели. Превърнете центъра си за разходи за широкоформатен печат в център за печалба с помощта на Océ Account Center.

Océ View Station

Océ View Station

Océ View Station е лесен за използване софтуер за преглед на изображения и работа с файлове. Той предоставя на потребителите производителен инструмент за преглед на изображения, позволяващ преглед, отстраняване на недостатъците, редактиране и обработка на цифрови документи, без необходимост да се отварят оригиналните приложения.

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ WPD e нашият предпочитан драйвер за печат чрез широкоформатни принтери Océ от приложения в Windows.

Свързани продукти и услуги

Свързани продукти

Свързани услуги

  • Бизнес услуги

    Търсите средства да развиете бизнеса си, да увеличите производителността, да намалите разходите по печата или да изнесете на аутсорсинг печата и свързаните с документи услуги? Независимо какво е предизвикателството пред вас, с персонализираните си услуги Canon може да ви помогне да постигнете целите си.