Компактни Full HD

Благодарение на най-новите технологии за обективи на Canon тези Full HD компактни камери са с малки размери, но с отлични характеристики. Създадени за охраняване и наблюдение на закрито, тези камери с лесен монтаж осигуряват ясни и висококачествени образи с широк зрителен ъгъл и впечатляваща работа при слаба светлина.

VB-S31D.jpg

VB-S31D

Избор от PT Minidome (VB-S31D) и Fixed Minidome (VB-S800D) Full HD мрежови охранителни камери с нова ултракомпактна технология на обектива. Идеална за вътрешна охрана на магазини, образователни институции и бизнес сгради.

VB-S30D.jpg

VB-S30D

Лесна за монтаж Full HD PTZ Minidome мрежова охранителна камера с нова ултракомпактна технология на обектива. Идеална за вътрешна охрана и наблюдение във фирми и зали.

VB-S800D.jpg

VB-S800D

Избор от PT Minidome (VB-S31D) и Fixed Minidome (VB-S800D) Full HD мрежови охранителни камери с нова ултракомпактна технология на обектива. Идеална за вътрешна охрана на магазини, образователни институции и бизнес сгради.

VB-S900F.jpg

VB-S900F

Мрежова Full HD охранителна Mini Fixed Box камера с нова ултракомпактна технология на обектива. Компактната конструкция я прави идеална за различни закрити търговски помещения.

Ултракомпактни размери

Иновативната технология на обектива на тези камери им позволява да бъдат достатъчно малки, за да се поберат в дланта ви. Нашите Full HD куполни миникамери са с размери едва 120 mm x 54 mm (ШxВ) – идеални за места, където е необходимо дискретно наблюдение. Освен PTZ, PT и Fixed Minidome, се предлагат и ултракомпактни бокс камери с размери едва 32 mm x 54 mm x 114 mm (ШxВxД).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

Full HD 30 fps

Процесорите DIGIC DVIII и DIGIC NET II на Canon гарантират изключително качество на образа с Full HD разделителна способност при до 30 кадъра в секунда. Вградената мултистрийминг технология (2 x H.264) дава възможност за едновременно предаване с различна разделителна способност, като позволява наблюдение с висока разделителна способност и запис с ниска разделителна способност да се извършват едновременно.

Интелигентни функции

Intelligent Function_ICON.jpgИнтелигентните функции за анализ дават възможност за анализ в реално време на потенциални нарушения в сигурността. Могат да бъдат зададени до 15 зони за анализ в дадена сцена чрез 6 различни алгоритъма. Това променя коренно традиционната сигнално-охранителна дейност, като помага за намаляване на броя на фалшивите сигнали, увеличава ефективността и намалява необходимото пространство за съхранение на данни, като включва записа само при истинска заплаха.

Intelligent Function_DIAGRAM

Автоматичен интелигентен контрол на тъмните зони

Докато конкурентните камери заснемат поредица от изображения с различна скорост на затвора и ги обединяват в едно, за да се справят със сцени с ярко осветен фон, автоматичният интелигентен контрол на тъмните зони (SSC) на Canon прави мигновени корекции в реално време с цел подобряване на видимостта на обектите на преден план. Прекият ефект от това е, че ярките зони си остават ярки и се изсветляват само по-тъмните зони, а трудно различимите силуети започват ясно да се виждат.

Auto SSC