Full HD камери

Наблюдавайте и охранявайте своята фирма с разделителна способност Full HD при отлично качество на образа и впечатляващи характеристики при слаба светлина. Интелигентните функции позволяват проактивен анализ в реално време на потенциалните пробиви в сигурността, а функцията за интелигентен контрол на тъмните зони изяснява образите – дори при сцени, осветени в контражур.

VB-H41 175 x132,gif

VB-H43

IP камерата за видеонаблюдение VB-H43 Full-HD PTZ комбинира мощно увеличение от 240x, висока чувствителност при слаба светлина и бърз автоматичен фокус. Гъвкави опции за монтаж на закрито и на открито.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

Фиксираната куполна IP камера за видеонаблюдение VB-H630VE Full HD с устойчива на вандалски въздействия конструкция и клас на защита IP66 е идеална за сурови условия на открито. Наблюдавайте и записвайте действия през деня и през нощта с ултраширокия зрителен ъгъл от 111°.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

Фиксираната куполна IP камера за видеонаблюдение VB-H630D Full HD е идеална за използване на закрито. Наблюдавайте и записвайте действия през деня и през нощта с ултраширокия зрителен ъгъл от 111°.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

Фиксирана бокс IP камера за видеонаблюдение VB-H730F Full HD за с ултрашироко зрително поле от 112° и изключителна работа при ниска осветеност. Гъвкави опции за монтаж на закрито и на открито.

Full HD качество на изображението

Насладете се на фини и много детайлни изображения във Full HD благодарение на известния графичен процесор DIGIC DV III на Canon, разработен първоначално за нашите професионални видеокамери. Този процесор осигурява разделителна способност до 1080p при 30fps, както и прочутото пресъздаване на цветовете на Canon – дори при слаба светлина.

Full HD quality

Интелигентни функции

Intelligent Function_ICON.jpgИнтелигентните функции за анализ дават възможност за анализ в реално време на потенциални нарушения в сигурността. Могат да бъдат зададени до 15 зони за анализ в дадена сцена чрез 6 различни алгоритъма. Това променя коренно традиционната сигнално-охранителна дейност, като помага за намаляване на броя на фалшивите сигнали, увеличава ефективността и намалява необходимото пространство за съхранение на данни, като включва записа само при истинска заплаха.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Интелигентен контрол на тъмните зони

Докато конкурентните камери заснемат поредица от изображения с различна скорост на затвора и ги обединяват в едно, за да се справят със сцени с ярко осветен фон, автоматичният интелигентен контрол на тъмните зони (SSC) на Canon прави мигновени корекции в реално време с цел подобряване на видимостта на обектите на преден план. Прекият ефект от това е, че ярките зони си остават ярки и се изсветляват само по-тъмните зони, а трудно различимите силуети започват ясно да се виждат.