Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

С въвеждането на технологията MEAP в новото поколение лазерни принтери на Canon моделът i-SENSYS LBP7680Cx въвежда нови стандарти за производителност, сигурност и интеграция.

Ползи

  • 20ppm цветен и монохромен лазерен печат
  • Разделителна способност на печат 9600 x 600 dpi
  • Фабрично инсталирана памет 768MB
  • Интуитивен контролен панел
  • Поддръжка на PCL5c/6 и Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Вграден MEAP
  • Съответствие с IPSec и LAN IEEE 802.1x
  • Директен печат от USB памет

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Технология от ново поколение


MEAP, нашата базирана на Java платформа за разработване на приложения, е вградена за първи път в лазерен принтер Canon – така създавате приложения, които могат да бъдат инсталирани в самия принтер. Това позволява на i-SENSYS LBP7680Cx да се интегрира безпроблемно в uniFLOW, осигурявайки много по-лесно управление на печата при редуциране на разходите.

Цветен лазерен печат с висока производителност


Максимизирайте производителността на натоварени работни групи с този стилен цветен лазерен принтер с вграден двустранен печат. Достатъчно компактен, за да се постави на вашето бюро, той ви осигурява удобството да разполагате с принтер наблизо, който прави професионални разпечатки бързо и безшумно – 20 страници в минута както за цветни, така и за монохромни разпечатки. Технологията за бързо отпечатване на първа страница на Canon означава още, че времето за изчакване на разпечатките е малко.

Професионално качество на печата


За висококачествени разпечатки i-SENSYS LBP7680Cx предлага разделителна способност от 9600 x 600 dpi, подобрена чрез технологията Automatic Image Refinement (автоматично подобрение на изображенията) за идеално качество на всяка разпечатка. Стандартно принтерът разполага със 768MB памет, което му позволява да се справя с големи, сложни документи и графики, както и да удовлетворява нуждите от мрежов печат.

Лесен за употреба


Дори неопитните потребители ще се убедят, че този цветен лазерен принтер е лесен за използване. Интуитивният 5-редов LCD дисплей прави лесна настройката и навигацията между различните функции на устройството.

Гъвкаво свързване


i-SENSYS LBP7680Cx се интегрира безпроблемно във вашата система чрез поддръжката на индустриалните стандарти PCL5c/6 и Adobe® PostScript. Чрез вградената връзка Gigabit Ethernet той може да се справя и с натоварени документопотоци, гарантирайки оптимална мрежова производителност.

Усъвършенствана защита


Защитете своята информация и я пазете в безопасност със същите усъвършенствани функции, използвани и от нашите многофункционални принтери imageRUNNER ADVANCE, включително съответствие с IPSec и IEEE 802.1x. Опцията за защитен печат предпазва важната информация, като гарантира, че поверителните материали няма да попаднат в недоброжелателни ръце.

Директен печат от USB памет


i-SENSYS LBP7680Cx е първият лазерен принтер на Canon, който предлага директен печат от USB памет. Той поддържа файлове във формат Tiff, JPEG, PDF и XPS, а с помощта на ясния дисплей потребителите лесно могат да изберат желания файл и бързо да го отпечатат.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP7680Cx, неговите функции и какво може да прави.

PCL Printing

PCL печат

USB connection

USB връзка

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

High colour print quality

Висококачествен цветен печат

Optional Secure print

Опционен защитен печат

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Следващи стъпки

Откъде да закупите

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Научете повече

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan