Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn

Съчетавайки максимална производителност с енергийна ефективност, i-SENSYS LBP7660Cdn осигурява на натоварените работни групи удобството на цветния лазерен печат.

Ползи

  • 20ppm цветен и монохромен лазерен печат
  • Разделителна способност на печат 9600 x 600 dpi
  • Фабрично инсталирана памет 768MB
  • Интуитивен контролен панел
  • Поддръжка на PCL5c/6 и като опция Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Енергийна ефективност
  • Лесна смяна на тонер касети

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Цветен лазерен печат с висока производителност


Максимизирайте производителността на натоварени работни групи с този стилен цветен лазерен принтер. Достатъчно компактен, за да се постави на вашето бюро, той ви осигурява удобството да разполагате с принтер наблизо, който прави професионални разпечатки бързо – 20 страници в минута както за цветни, така и за монохромни разпечатки. Технологията за бързо отпечатване на първа страница на Canon означава още, че времето за изчакване на разпечатките е малко.

Професионално качество на печата


За висококачествени разпечатки i-SENSYS LBP7660Cdn предлага разделителна способност от 9600 x 600 dpi, подобрена чрез технологията Automatic Image Refinement (автоматично подобрение на изображенията) за идеално качество на всяка разпечатка. Стандартно принтерът разполага със 768MB памет, което му позволява да се справя с големи, сложни документи и графики, както и да удовлетворява нуждите от мрежов печат.

Лесен за употреба


Дори неопитните потребители ще се убедят, че този цветен лазерен принтер е лесен за използване. Интуитивният 5-редов LCD дисплей прави лесна настройката и навигацията между различните функции на устройството.

Гъвкаво свързване


i-SENSYS LBP7660Cdn се интегрира безпроблемно във вашата система чрез поддръжката на индустриалните стандарти PCL5c/6 и Adobe® PostScript (опция). Чрез вградената връзка Gigabit Ethernet той може да се справя и с натоварени документопотоци, гарантирайки оптимална мрежова производителност.

Енергийна ефективност и пестене на разходи


Изключителната енергийна ефективност на i-SENSYS LBP7660Cdn означава, че можете да намалите разходите си, както и вредното влияние върху околната среда. Сертифициран по стандарта Energy Star, принтерът консумира едва 1,0W мощност в режим на покой и има ниско ниво на типична консумация на енергия (TEC) от 0,9kWh, което прави този модел един от най-ефективните в своя клас. Чрез вградения автоматичен двустранен печат можете да намалите количеството използвана хартия, като не само пестите пари, но и се отнасяте с повече грижа към околната среда.

Лесен за управление


Благодарение на ценовоефективната цветна интегрирана касета – съдържаща тонер, барабан и почистващи елементи – принтерът практически не изисква поддръжка. Касетата се сменя лесно и безпроблемно за секунди. Използвайки оригинална тонер касета на Canon, можете да сте сигурни, че принтерът ви всеки път ще е като нов.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP7660Cdn, неговите функции и какво може да прави.

PCL Printing

PCL печат

Optional PostScript Printing

Опционен PostScript печат

USB connection

USB връзка

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

High colour print quality

Висококачествен цветен печат

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan