Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Този енергийноефективен компактен цветен лазерен принтер с вградена мрежова връзка е идеален за малки работни групи, които се нуждаят от бързо и професионално отпечатване с продуктивен автоматичен двустранен печат.

Ползи

  • Компактен нископрофилен цветен лазерен принтер
  • 20 ppm цветен и монохромен
  • Професионален цветен печат с високо качество
  • Еквивалентна резолюция на печат до 9600 x 600 dpi
  • Технология Quick First-Print (бързо отпечатване на първа страница)
  • Автоматичен двустранен печат
  • Касета "всичко в едно"
  • Готов за работа в мрежа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Функции, повишаващи производителността


Ако вашата малка работна група се нуждае от бърз и надежден споделен принтер, LBP7210Cdn предлага всичко, което бихте могли да искате. Предлагайки цветен и монохромен печат с 20ppm и нископрофилна конструкция с малки размери, LBP7210Cdn представлява впечатляваща комбинация от компактност и висока производителност.

Неизменно високо качество


С резолюция до 9600 x 600 dpi (еквивалент) и технология за автоматично подобряване на изображението (AIR) като стандарт, LBP7210Cdn осигурява отлично качество на цветовете всеки път. Позволява ви да отпечатвате голямо разнообразие от документи – презентации, доклади и професионални писма – с ясни цветове и рязко черно и бяло.

Спестете време и бъдете по-продуктивни


LBP7210Cdn предлага богат набор от функции за стимулиране на вашата производителност. Благодарение на технологията Quick First-Print, LBP7210Cdn предлага време за отпечатване на първа страница от само 16 s, като почти елиминира времето за чакане. Принтерът разполага с касета за 250 листа и тава за 50 листа като стандарт. Допълнителната касета за 250 листа осигурява общ капацитет за хартия от 550 листа. Това означава по-малък брой прекъсвания и по-дълъг цикъл за презареждане. Високопроизводителната функция за двустранен печат ви помага да отпечатвате рентабилно професионално изглеждащи документи.

Готов за работа в мрежа


Малките работни групи могат да споделят високоскоростен цветен печат с това устройството с вградена мрежова връзка. Вграденият мрежов интерфейс увеличава гъвкавостта и свързаността. ИТ администраторите ще оценят потребителския интерфейс за отдалечено управление (RUI), който прави LBP7210Cdn по-лесен за управление и наблюдение през мрежата чрез стандартен уеббраузър.

Лесна и рентабилна поддръжка


Касетите "всичко в едно" намаляват нуждата от поддръжка и осигуряват постоянно високо качество на печат. Просто сменете касетата, която съдържа тонер, барабан и почистващ модул, и вашият принтер ще бъде като нов. Удобното зареждане отпред позволява лесна, бърза и чиста подмяна на касетата.

Енергийноефективна работа


С ниска консумация на енергия от само 3 W в режим на покой и TEC* от 2,2 kWh/седмица, LBP7210Cdn е сред най-енергийноефективните принтери в класа си. Функцията за автоматично изключване (Auto Shutdown Tool) подобрява допълнително енергийната ефективност.
* TEC отразява типичната консумация на енергия на продукта за една седмица. Тестовата методология е определена от Energy Star. http://www.eu-energystar.org.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP7210Cdn, неговите функции и какво може да прави.

USB connection

USB връзка

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

High colour print quality

Висококачествен цветен печат

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

Следващи стъпки

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan