Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Този компактен A4 лазерен принтер предлага скорост до 14ppm за цветен и черно-бял печат. С вградена Wi-Fi комуникация, той е идеалният избор за малки офиси, които търсят печат с неизменно високо качество.

Ползи

  • Цветни разпечатки А4 с професионално качество.
  • Елегантна нископрофилна конструкция, идеална за малки офиси
  • Идеален за споделяне в малки работни групи
  • 14ppm за монохромен и цветен печат
  • Резолюция на печат до 1200 x 1200 dpi
  • Wi-Fi връзка
  • Цветни касети "всичко в едно"

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Отпечатва с неизменно високо качество.


Малките офиси и работни групи могат да създават цветни лазерни разпечатки A4 с професионално качество. С разделителна способност на печат 1200 x 1200 dpi, LBP7110Cw е идеален за създаване на висококачествени пълноцветни документи за маркетинг и продажби, съдържащи фини графики и текст. С LBP7110Cw лесно се постигат впечатляващи резултати с неизменно високо качество без разходи за възлагане на важни задачи за печат на външни доставчици.

Компактна и удобна конструкция


Елегантната нископрофилна конструкция на LBP7110Cw се съчетава лесно във всеки бизнес интериор. Компактната конструкция означава, че този настолен принтер се помества там, където пространството е ограничено. Със съвременния си дизайн и тиха работа той може да бъде поставен директно на места, където се работи пряко с клиенти.

С безжична (Wi-Fi) и жична мрежова комуникация за по-лесно споделяне


LBP7110Cw е предназначен за лична употреба или за споделяне в малки работни групи благодарение на мрежовия си интерфейс. Потребителският интерфейс за отдалечено управление (RUI) дава възможност на потребителите и администраторите да наблюдават и управляват принтера чрез уеббраузър. LBP7110Cw предлага вградена Wi-Fi комуникация за лесно свързване към безжична мрежа без досадните кабели.

Спестете време и постигнете по-висока производителност


Скоростта от 14ppm за монохромен и цветен печат ви помага да изпълнявате бързо важни задачи в кратки срокове. Технологията Quick First-Print на Canon скъсява времето за реакция от режим на покой, за да не губите ценно време, докато чакате своя принтер да загрее. Касетата за 150 листа намалява нуждата от често зареждане на хартия, така че вашият работен процес тече гладко и продуктивно.

Лесно управление и поддръжка


Касетите "всичко в едно" намаляват нуждата от поддръжка и осигуряват постоянно високо качество на печат. Достъпна е касета с черен тонер с по-висок капацитет, която осигурява по-малко време за престой. Просто сменете касетата, която съдържа тонер, барабан и почистващ модул, и вашият принтер ще бъде като нов. Удобното зареждане отпред позволява лесна, бърза и чиста подмяна на касетата.

Рентабилно енергийноефективнo решение


LBP7110Cw консумира само 0,9 W в режим на покой. Той е сертифициран по Energy Star® и има водеща на пазара TEC* стойност (Типична консумация на енергия), която ще ви помогне да постигнете своите цели за опазване на околната среда и намаляване на разходите.

  • * TEC отразява типичната консумация на енергия на продукта за една седмица. Тестовата методология е определена от Energy Star.
  • http://www.eu-energystar.org.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP7110Cw, неговите функции и какво може да прави.

USB connection

USB връзка

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Следващи стъпки

Откъде да закупите

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Научете повече

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan