Canon i-SENSYS LBP7010C

i-SENSYS LBP7010C

Най-малкият цветен лазерен принтер от Canon на достъпна цена. Този лесен за употреба цветен лазерен принтер осигурява безкомпромисно качество и ненадмината енергийна ефективност.

Ползи

  • Пестящ пространство дизайн
  • 4 стр. в мин. цветен и 16 стр. в мин. монохромен печат
  • Технология Quick First-Print (бързо отпечатване на първа страница)
  • Енергийна ефективност
  • 2400 x 600 dpi резолюция на печат
  • Лесна смяна на тонер касети

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP7010C

Стилен пестящ място дизайн


Компактната конструкция на i-SENSYS LBP7010C и неговата безшумна работа го правят идеален настолен принтер за малкия и домашния офис. С малки размери и висока производителност, този лазерен принтер на достъпна цена предлага изключително качествен цветен печат.

Бърз печат


Без изчакване при отпечатване на първата страница с новата технология Quick First-Print на Canon. Принтерът предлага скорост на монохромен печат до 16 стр. в мин., цветен печат до 4 стр. в мин. и време за монохромно отпечатване на първата страница от само 13,6 секунди – минимално забавяне при стартиране на отпечатването.

Брилянтен резултат при цветен и черно-бял печат


Ще ви забележат с висококачествени разпечатки. С резолюция на печат до 2400 x 600 dpi детайлният, отчетлив и ясен текст и гладка градация на сивото няма да останат незабелязани. Усъвършенстваната обработка на изображения на Canon и иновативният S-Toner осигуряват най-висококачествения цветен печат.

Понижете разходите с ниска консумация на енергия


Подобрената енергийна ефективност на i-SENSYS LBP7010C ще ви помогне да спестите пари, да намалите разходите за притежание и да намалите въглеродните емисии. Като част от отдадеността на Canon на доставянето на възможно най-екологични продукти, този цветен лазерен принтер е сертифициран по Energy Star. Той има типична консумация на електроенергия (TEC) от само 0,5 kWh и в режим на покой консумира едва 1,1 W, което го прави един от най-енергийноефективните принтери в своя клас.

Лесен за използване


Този принтер е изключително лесен за настройване и работа. Тонер касетите са лесни за подмяна, а специалните функции за понижаване на шума правят работната среда по-тиха и по-приятна, така че да можете да се концентрирате върху бизнеса си. Ще бъдете спокойни, че лесният за използване драйвер за принтер Canon CAPT ще ви спести време и ще осигури изключителни цветни разпечатки.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP7010C, неговите функции и какво може да прави.

USB connection

USB връзка

High print quality

Високо качество на печат

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Следващи стъпки

Откъде да закупите

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan