Canon i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x

С интегрирането на технологията MEAP в новото поколение лазерни принтери на Canon моделът i-SENSYS LBP6680x въвежда нови стандарти за производителност, сигурност и интеграция.

Ползи

  • 33 ppm., 6 секунди време за извеждане на първа страница
  • Разделителна способност на печат 1200 x 1200 dpi
  • 768 MB вградена памет
  • Интуитивен контролен панел
  • Поддръжка на PCL5e/6 и Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Вграден MEAP
  • Съответствие с IPSec и LAN IEEE 802.1x
  • Директен печат от USB памет

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6680x

Технология от ново поколение


MEAP – нашата Java базирана платформа за разработка на приложения – е вградена в устройството, за могат да бъдат разработвани персонализирани приложения за интеграция на i-SENSYS LBP6680x в различни потребителски решения. Това позволява на принтера да се интегрира безпроблемно в uniFLOW, осигурявайки много по-лесно управление на печата при редуциране на разходите.

Високопроизводителен черно-бял лазерен принтер


Мрежовият принтер i-SENSYS LBP6680x максимализира производителността в натоварените работни групи. Моделът е достатъчно компактен, за да бъде поставен на бюро и потребителите да разполагат с черно-бял лазерен принтер наблизо. Той осигурява отпечатване на документи с професионално качество бързо и тихо със скорост от 33 страници в минута. Не губите своето време в чакане на документи, тъй като времето за отпечатване на първа страница е само 6 секунди или по-малко.

Висококачествен печат


Всеки път получавате професионално качество на разпечатките. Моделът i-SENSYS LBP6680x предлага резолюция на печат до 1200 x 1200 dpi, което осигурява перфектно качество за всяка отпечатана страница. Стандартно принтерът разполага със 768MB памет, което му позволява да се справя с големи и сложни документи и графики, както и да удовлетворява нуждите от мрежов печат.

Лесно използване


Дори и потребители с минимален опит ще открият, че i-SENSYS LBP6680x е лесен за използване. Интуитивен 5-редов LCD дисплей прави лесно настройването и навигацията между различните настройки.

Пълна мрежова интеграция


i-SENSYS LBP6680x се интегрира безпроблемно в мрежа, за да осигури споделяне на ресурсите за печат. Вграденият Gigabit Ethernet интерфейс осигурява безпроблемно справяне с големи работни натоварвания, без да това да се отрази на производителността на мрежата. Поддръжката на индустриалния стандарт PCL5e/6 и Adobe® PostScript печат също така позволява лесна интеграция във вашата система.

Сигурна информация


Защитете своята информация със същите усъвършенствани функции, познати от нашите многофункционални принтери imageRUNNER ADVANCE. Те включват съответствие с IPSec и LAN IEEE 802.1x Опционният печат от защитени пощенски кутии гарантира, че конфиденциалните материали не попадат в грешни ръце.

Директен печат от USB памет


С принтера i-SENSYS LBP6680x можете да отпечатвате директно от всяка USB памет. Използвайте ясния дисплей, за да изберете файловия формат – Tiff, JPEG, PDF и XPS – и отпечатвайте бързо своите документи.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6680x, неговите функции и какво може да прави.

PCL Printing

PCL печат

USB connection

USB връзка

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

High print quality

Високо качество на печат

Optional Secure print

Опционен защитен печат

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Следващи стъпки

Откъде да закупите

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Научете повече

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan