Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Интегрирайте лесно този високопроизводителен черно-бял лазерен принтер с двустранен печат във всяка работна среда, благодарение на разширената му мрежова свързаност, поддръжка на PCL и опционна поддръжка на PostScript.

Ползи

  • 33 ppm., 6 секунди време за извеждане на първа страница
  • Разделителна способност на печат 1200 x 1200 dpi
  • 512 MB вградена памет
  • Интуитивен контролен панел
  • Поддръжка на PCL5e/6 и като опция Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Енергийна ефективност
  • Двустранен печат
  • Лесна смяна на тонер касетата

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6670dn

По-висока продуктивност


Идеален за максимализиране на продуктивността в натоварени работни групи, стилният i-SENSYS LBP6670dn е достатъчно компактен, за да бъде поставен на бюро. Потребителите получават черно-бял лазерен принтер, който отпечатва бързо документи с професионално качество при скорост от 33 страници в минута. Не губите своето време в чакане на документи, тъй като времето за отпечатване на първа страница е само 6 секунди или по-малко.

Висококачествен лазерен печат


Подобрява допълнително вашите бизнес документи с ясен черен текст и контрастни графики. С резолюция на печат до 1200 x 1200 dpi, i-SENSYS LBP6670dn гарантира най-доброто качество за вашата работа. Със стандартна памет от 512 MB, принтерът е оборудван добре, за да отговори на изискванията на мрежовия печат, както и на отпечатването на големи и сложни документи и графики с фини детайли.

Лесно използване


Лесен за използване, дори и за потребители без опит, принтерът е с интуитивен 5-редов LCD дисплей, който улеснява настройването и навигацията между настройките.

Безпроблемна мрежова интеграция


Принтерът i-SENSYS LBP6670dn осигурява бързо и лесно споделяне на печата в мрежата. Той притежава вграден Gigabit Ethernet интерфейс, за да поеме големи работни натоварвания, без да това да се отрази на производителността на мрежата. Също така поддържа индустриалния стандарт PCL5e/6 и опционен Adobe® PostScript печат за безпроблемна интеграция в съществуващите ви печатни среди.

Пестете енергия и понижете разходите си


Понижете разходите за хартия и намалете похабяването на консумативи с автоматичния двустранен печат. Набор от функции за пестене на енергия също ви помагат да понижите своите експлоатационни разходи. i-SENSYS LBP6670dn е сертифициран по програмата Energy Star и консумира само 1,0 W в режим на покой. С ниска типична консумация на електроенергия (TEC) от 1,3 kWh, той е един от най-ефективните принтери с своя клас.

Безпроблемна поддръжка


За осигуряване на максимално време за ефективна работа с минимална поддръжка, принтерът е оборудван с рентабилна касета "всичко в едно", която съдържа тонер, барабан и почистващи компоненти. Касетата се сменя лесно и безпроблемно за секунди. Използвайте оригинална касета на Canon за лазерни принтери, за да осигурите постоянно високо качество на печата.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6670dn, неговите функции и какво може да прави.

PCL Printing

PCL печат

Optional PostScript Printing

Опционен PostScript печат

USB connection

USB връзка

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

High print quality

Високо качество на печат

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Easy Service Plan

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.