Canon i-SENSYS LBP6230dw

i-SENSYS LBP6230dw

С мрежова и мобилна съвместимост, автоматичен двустранен печат и функции, които пестят енергия и време, този компактен монохромен Wi-Fi лазерен принтер е идеален за всеки малък или домашен офис.

Ползи

  • Монохромен лазерен принтер с Wi-Fi и мобилна съвместимост
  • Печатайте лесно от смарт устройства с приложението на Canon за мобилен печат
  • Спестете време и пари с автоматичен двустранен печат
  • Насладете се на водеща в този клас енергийна ефективност
  • Бързи монохромни разпечатки с 25 ppm и подобрено качество

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6230dw

Монохромен лазерен принтер с Wi-Fi комуникация, който пести място


С Wi-Fi, Ethernet и мобилна свързаност плюс автоматичен двустранен печат, този бърз, компактен и енергийноефективен монохромен лазерен Wi-Fi принтер е предназначен за малки или домашни офиси и пасва идеално на всякакво бюро.

С Wi-Fi комуникация, мрежова и мобилна съвместимост


Печатайте се така, както желаете, чрез това устройство с W-Fi, мрежова и мобилна съвместимост. Лесно свързване към безжична мрежа – просто натиснете Wi-Fi бутона на принтера и готово. Лесен мобилен печат. Просто изтеглете безплатното приложение за мобилен печат на Canon и се насладете на бърз и лесен печат от устройства с Apple iOS или Android директно към принтера.

Бърза и продуктивна работа


Спазването на крайните срокове е лесно благодарение на впечатляващите скорости на лазерен печат от 25 ppm и технологията за бързо отпечатване на първа страница на Canon, която гарантира бързо възстановяване от режим на покой. Устройството е готово в момента, в който ви е нужно, с кратко време за загряване от едва 10 s след включване плюс време за отпечатване на първа страница от 6 s или по-малко.

Автоматичен двустранен печат


Спестете пари от хартия и добавете професионализъм към бизнес документите си чрез автоматичен двустранен печат.

Изключително качество на лазерен печат


Насладете се на ясен и чист текст и най-фини графики с разделителна способност 1200 x 1200 dpi и AIR технология. Нашият MS тонер (магнитна сферична структура) предоставя оптимални резултати на печат.

Енергийна ефективност


Благодарение на технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера този принтер предлага водеща за класа си енергийна ефективност, консумирайки едва 0,9 W в режим на покой, и на практика не му е нужно време за загряване. Удобният бутон на захранването, разположен отпред, улеснява изключването, спомага за пестене на разходите за електроенергия и намалява вредното влияние върху околната среда. Наред с това, можете да използвате режима за автоматично изключване, който изключва принтера в предварително зададено време.

Тиха работа


Благодарение на уникалната конструкция на Canon, принтерът е безшумен в режим на готовност и изключително тих по време на работа, за да можете да се концентрирате върху своите задачи необезпокоявани.

Касета "всичко в едно"


Касетата "всичко в едно" позволява рециклиране, не изисква поддръжка и гарантира надеждно високо качество на печат. Оригиналната тонер касета на Canon за лазерни устройства съдържа тонер, барабан и почистващи елементи и може да бъде сменена за секунди без усилия и цапане.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6230dw, неговите функции и какво може да прави.

High print quality

Високо качество на печат

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

USB connection

USB връзка

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Следващи стъпки

Откъде да закупите

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Научете повече

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.