Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

С автоматично двустранно отпечатване, този компактен лазерен принтер е едно чудесно допълнение към дома или малкия офис. Възползвайте се от отпечатване без допълнително обслужване и функции, пестящи време и енергия.

Ползи

  • Пестящ място дизайн
  • 25 ppm, 6 sec време за извеждане на първо копие
  • Автоматичен двустранен печат
  • Енергийно ефективен
  • Тиха работа
  • "Всичко-в-едно" касета за използване без нужда от поддръжка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6200d

Компактен и пестящ пространство


Този спестяващ място черно-бял лазерен принтер на достъпна цена е перфектен за лична употреба у дома или в малкия офис. Той предлага възможности за двустранен печат, но въпреки това е изключително компактен и се вмества удобно и върху най-малкото бюро.

Производителна работа


Възползвайте се от предимството на невероятната скорост от 25 ppm на лазерен принтер. Технологиите на Canon за бърза първа разпечатка осигуряват мигновено възстановяване от режим "покой". Наред с това, устройството предлага кратко време за загряване от само 10 секунди след включване на захранването. А с време за извеждане на първа разпечатка от само 6 sec, никога повече няма да изпуснете краен срок.

Автоматичен двустранен печат


Добавя още едно ниво в професионализма чрез автоматично отпечатване от двете страни на листа, спестявайки хартия.

Изключително качество на лазерен печат


Отпечатва най-отчетливия и ясен текст и най-детайлните графики благодарение на разделителна способност на печат до 2400 x 600 dpi с технология Automatic Image Refinement. Нашият MS (магнитен сферичен) тонер е специално разработен, за да осигури оптимални резултати при всяко отпечатване.

Ефективен и тих


Този енергийноефективен принтер консумира само 1,4 W в режим на покой. Удобен превключвател на захранването, поставен отпред, улеснява изключването и още повече съкращава разходите за електроенергия. Благодарение на конструкцията без вентилатори на Canon, моделът i-SENSYS LBP6200d е безшумен в режим "готовност" и изключително тих по време на работа, така че да можете да се съсредоточите върху своята работа необезпокоявани.

Касета "всичко-в-едно"


Касетата "всичко-в-едно" намалява нуждата от поддръжка и гарантира неизменно високо качество. Просто сменете компактната касета, съдържаща тонер, барабан и почистващи елементи, с оригинална касета за лазерен принтер на Canon и принтерът ви отново ще бъде като нов.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6200d, неговите функции и какво може да прави.

USB connection

USB връзка

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

High print quality

Високо качество на печат

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology