Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

Пестящ пространството монохромен лазерен принтер на достъпна цена за малък или домашен офис с Wi-Fi за лесна безжична комуникация и печат от смарт устройства. Тих, надежден и с висока енергийна ефективност, той осигурява бързи и висококачествени разпечатки.

Ползи

  • Монохромен лазерен принтер на достъпна цена с Wi-Fi и мобилна съвместимост
  • Печатайте лесно от смарт устройства с приложението на Canon за мобилен печат
  • Бързи и висококачествени монохромни разпечатки при 18 страници в минута
  • Без изчакване за разпечатки благодарение на технологията за бърза първа разпечатка
  • Пестящият пространство принтер се вписва идеално в работното ви място със стилния си дизайн

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6030w

Монохромен лазерен принтер с Wi-Fi комуникация, който пести място


Проектиран така, че да се вмести идеално върху бюрото, този бърз и компактен монохромен лазерен принтер на достъпна цена осигурява лесен безжичен и мобилен печат и е перфектен както за лична употреба, така и за малки офиси. Устройството предлага елегантен и пестящ пространство дизайн, прибираща се тава за хартия и размери 364 x 249 x 199 mm (Ш x Д x В).

Wi-Fi комуникация за мрежов и мобилен печат


Отпечатвайте безжично от компютри, смарт устройства и таблети с този принтер с Wi-Fi комуникация и мобилна съвместимост. Лесно свързване към безжична мрежа – просто натиснете Wi-Fi бутона на принтера и готово. За да печатате от устройства с Apple iOS или Android, просто изтеглете безплатното приложение на Canon за мобилен печат и се насладете на бърз и лесен печат директно към принтера.

Бърза и продуктивна работа


Принтерът i-SENSYS LBP 6030w е готов в момента, в който ви е нужен, благодарение на технологията на Canon за бързо отпечатване на първа страница, която гарантира бързо възстановяване от режим на покой. С време за отпечатване на първа страница от едва 7,8 s и професионален лазерен печат със скорости от 18 ppm вече не е нужно да чакате за разпечатки – можете бързо да продължите с важната си работа.

Изключително качество на лазерен печат


Насладете се на ясен и чист текст и най-фини графики с разделителна способност 2400 x 600 dpi и AIR технология. Нашият MS тонер (магнитна сферична структура) е специално разработен така, че да гарантира оптимални резултати на печат.

Енергийна ефективност


Благодарение на технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера този енергоспестяващ принтер консумира едва 1,6 W в режим на покой и на практика не е необходимо време за загряване. Удобният бутон на захранването, разположен отпред, улеснява изключването, спомага за пестене на разходите за електроенергия и намалява вредното влияние върху околната среда. Наред с това, можете да използвате режима за автоматично изключване, който изключва принтера автоматично в предварително зададено време.

Тиха работа


Благодарение на уникалната конструкция на Canon, i-SENSYS LBP6030w е безшумен в режим на готовност и изключително тих по време на работа, за да можете да се концентрирате върху своите задачи необезпокоявани.

Касета "всичко в едно"


Касетата "всичко в едно" позволява рециклиране, не изисква поддръжка и гарантира надеждно високо качество на печат. Оригиналната тонер касета на Canon за лазерни устройства съдържа тонер, барабан и почистващи елементи и може да бъде сменена за секунди без усилия и цапане.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6030w, неговите функции и какво може да прави.

High print quality

Високо качество на печат

USB connection

USB връзка

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Следващи стъпки

Откъде да закупите

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Научете повече

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.