Canon i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030B

Пестящ пространство монохромен лазерен принтер на достъпна цена, идеален за лична употреба или за малък офис. Тих, надежден и с висока енергийна ефективност и ниско потребление на енергия, той осигурява бърз и висококачествен печат.

Ползи

  • Монохромен лазерен принтер на достъпна цена – идеален за малък или домашен офис
  • Бързи и висококачествени монохромни разпечатки при 18 страници в минута
  • Без изчакване за разпечатки благодарение на технологията за бърза първа разпечатка
  • Пестящият пространство принтер се вписва идеално в работното ви място със стилния си дизайн
  • Насладете се на водеща в този клас енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6030B

Монохромен лазерен принтер, който пести място


Проектиран така, че да се вмести идеално върху бюрото, този бърз компактен монохромен лазерен принтер на достъпна цена е перфектен за лична употреба и за малки офиси. Устройството предлага елегантен и пестящ пространство дизайн в стилен черен цвят, прибираща се тава за хартия и размери 364 x 249 x 198 mm (Ш x Д x В).

Бърза и продуктивна работа


Принтерът i-SENSYS LBP6030B е готов в момента, в който ви е нужен, благодарение на технологията на Canon за бързо отпечатване на първа страница, която гарантира бързо възстановяване от режим на покой. С време за отпечатване на първа страница от едва 7,8 s и професионален лазерен печат със скорости от 18 ppm вече не е нужно да чакате за разпечатки – можете бързо да продължите с важната си работа.

Изключително качество на лазерен печат


Насладете се на ясен и чист текст и най-фини графики с разделителна способност 2400 x 600 dpi и AIR технология. Нашият MS тонер (магнитна сферична структура) е специално разработен така, че да гарантира оптимални резултати на печат.

Енергийна ефективност


Благодарение на технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера този енергоспестяващ принтер консумира едва 0,8 W в режим на покой и на практика не е необходимо време за загряване. Удобният бутон на захранването, разположен отпред, улеснява изключването, спомага за пестене на разходите за електроенергия и намалява вредното влияние върху околната среда.

Тиха работа


Благодарение на уникалната конструкция на Canon, i-SENSYS LBP6030B е безшумен в режим на готовност и изключително тих по време на работа, за да можете да се концентрирате върху своите задачи необезпокоявани.

Касета "всичко в едно"


Касетата "всичко в едно" позволява рециклиране, не изисква поддръжка и гарантира надеждно високо качество на печат. Оригиналната тонер касета на Canon за лазерни устройства съдържа тонер, барабан и почистващи елементи и може да бъде сменена за секунди без усилия и цапане.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6030B, неговите функции и какво може да прави.

High print quality

Високо качество на печат

USB connection

USB връзка

Следващи стъпки

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.