Canon i-SENSYS LBP6030

i-SENSYS LBP6030

Пестящ пространство монохромен лазерен принтер на достъпна цена, идеален за лична употреба или за малък офис. Тих, надежден и с висока енергийна ефективност и ниско потребление на енергия, той осигурява бърз и висококачествен печат.

Ползи

  • Монохромен лазерен принтер на достъпна цена – идеален за малък или домашен офис
  • Бързи и висококачествени монохромни разпечатки при 18 страници в минута
  • Без изчакване за разпечатки благодарение на технологията за бърза първа разпечатка
  • Пестящият пространство принтер се вписва идеално в работното ви място със стилния си дизайн
  • Насладете се на водеща в този клас енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6030

Монохромен лазерен принтер, който пести място


Проектиран така, че да се вмести идеално върху бюрото, този бърз компактен монохромен лазерен принтер на достъпна цена е перфектен за лична употреба и за малки офиси. Устройството предлага елегантен и пестящ пространство дизайн, прибираща се тава за хартия и размери 364 x 249 x 198 mm (Ш x Д x В).

Бърза и продуктивна работа


Принтерът i-SENSYS LBP6030 е готов в момента, в който ви е нужен, благодарение на технологията на Canon за бързо отпечатване на първа страница, която гарантира бързо възстановяване от режим на покой. С време за отпечатване на първа страница от едва 7,8 s и професионален лазерен печат със скорости от 18 ppm вече не е нужно да чакате за разпечатки – можете бързо да продължите с важната си работа.

Изключително качество на лазерен печат


Насладете се на ясен и чист текст и най-фини графики с разделителна способност 2400 x 600 dpi и AIR технология. Нашият MS тонер (магнитна сферична структура) е специално разработен така, че да гарантира оптимални резултати на печат.

Енергийна ефективност


Благодарение на технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера този енергоспестяващ принтер консумира едва 0,8 W в режим на покой и на практика не е необходимо време за загряване. Удобният бутон на захранването, разположен отпред, улеснява изключването, спомага за пестене на разходите за електроенергия и намалява вредното влияние върху околната среда.

Тиха работа


Благодарение на уникалната конструкция на Canon, i-SENSYS LBP6030 е безшумен в режим на готовност и изключително тих по време на работа, за да можете да се концентрирате върху своите задачи необезпокоявани.

Касета "всичко в едно"


Касетата "всичко в едно" позволява рециклиране, не изисква поддръжка и гарантира надеждно високо качество на печат. Оригиналната тонер касета на Canon за лазерни устройства съдържа тонер, барабан и почистващи елементи и може да бъде сменена за секунди без усилия и цапане.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6030 , неговите функции и какво може да прави.

High print quality

Високо качество на печат

USB connection

USB връзка

Следващи стъпки

Откъде да закупите

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Открийте още

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.