Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Пестящ пространство монохромен лазерен принтер на достъпна цена, идеален за лична употреба. Осигурявайки качествени разпечатки без нужда от поддръжка, това енергопестящо устройство е лесно за употреба и изключително тихо.

Ползи

  • Пестяща пространство конструкция
  • 18 ppm, 7,8 s време за извеждане на първа страница
  • Енергийна ефективност
  • Тиха работа
  • Касета "всичко-в-едно" без нужда от поддръжка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6020

Компактен и пестящ пространство


Проектиран така, че да се вмести идеално върху бюрото, този компактен монохромен лазерен принтер на достъпна цена е перфектен за лична употреба. Устройството предлага елегантен и пестящ пространство дизайн, прибираща се тава за хартия и размери 359 x 249 x 198 mm (Ш x Д x В)

Продуктивна работа


Възползвайте се от предимството на професионалния лазерен печат със скорост от 18 ppm. Технологията Quick First-Print на Canon осигурява бързо стартиране на устройството от режим на покой и време за извеждане на първата страница само 7,8 s, за да вършите работата си, без да е необходимо да изчаквате.

Изключително качество на лазерен печат


Отпечатвайте ясен и чист текст и най-фини графики с разделителна способност 2400 x 600 dpi и AIR технология. Нашият MS тонер (магнитна сферична структура) е специално разработен така, че да гарантира оптимални резултати на печат.

Ефективен и тих


Този енергийноефективен принтер консумира само 0,8 W в режим на покой. Удобният бутон на захранването, разположен отпред, улеснява изключването и спомага за пестене на разходите за електроенергия. Благодарение на уникалния дизайн на Canon, i-SENSYS LBP6020 е безшумен в режим на готовност и изключително тих по време на работа, за да можете да се концентрирате върху своите задачи необезпокоявани.

Касета "всичко в едно"


Касетата "всичко в едно" позволява рециклиране, не изисква поддръжка и гарантира постоянно високо качество на печат. Сменете за секунди компактната касета, съдържаща тонер, барабан и почистващ модул, с оригинална касета за лазерен принтер на Canon и принтерът ви става като нов.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6020, неговите функции и какво може да прави.

High print quality

Високо качество на печат

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

USB connection

USB връзка