i-SENSYS LBP351x

Отпечатване с висок капацитет, идеално за натоварени работни групи, които имат нужда от гъвкав черно-бял лазерен принтер.

Ползи

  • Бързо отпечатване: 55 ppm (A4), 59 ppm (A5, хоризонтална ориентация)*
  • Повишена продуктивност с възможност за разширяване на капацитета за хартия до 3600 страници с разнообразни конфигурации от опционни касети
  • Подходящ за всички среди благодарение на компактните размери
  • Отпечатвайте от смартфони и таблети с поддръжката за мобилно отпечатване
  • Ефективна работа благодарение на тонер касетите на Canon с висок капацитет
  • Лесен за управление като част от мрежата
  • Опция за защитен печат и съхранение
  • Лесно двустранно отпечатване за пестене на разходи и намаляване на похабяването

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP351x

Бързо и гъвкаво отпечатване


С черно-бяло отпечатване със скорост 55 ppm и разнообразие от гъвкави конфигурации LBP351x е идеален за натоварени работни среди, които се нуждаят от надежден и гъвкав принтер. Избор от до четири касети за хартия, както и допълнителен дек за хартия с висок капацитет, го правят принтер с лесно конфигуриране и висока производителност.

Висок капацитет в малък размер


За да бъдете продуктивни, имате нужда от принтер с голям капацитет. Ето защо LBP351x предлага стандартно капацитет от 600 страници, който може да се разшири до 3600 страници. Този голям капацитет обаче не прави компромис с компактността на принтера. Достъпна е също тонер касета с голям капацитет, която ви позволява да отпечатвате повече страници за повишаване на продуктивността. Независимо от задачата за печат LBP351x е създаден за висока гъвкавост. От A5 до A4 двустранни документи – този принтер е готов да отпечатва за секунди.

Облачно и мобилно отпечатване


Тъй като LBP351x поддържа Apple AirPrint (iOS) и Mopria (Android), можете да отпечатвате лесно от всяко съвместимо устройство. Можете също така да се възползвате от усъвършенствани функции с приложението Canon PRINT Business. За тези, които използват Google на работното си място, LBP351x е съвместим с Google Cloud Print за безпроблемна интеграция.

Възможности за интелигентни работа в мрежа и управление


Принтерът LBP351x е изключително гъвкаво допълнение към вашия печатен парк. Поддръжката на езици за принтери PCL5e/6 и Adobe PostScript позволява лесно интегриране в управлявани мрежови среди. Принтерът LBP351x е подходящ за среди с управлявани услуги за печат и е съвместим със системата за дистанционна сервизна поддръжка e-Maintenance на Canon. LBP351x може също така да бъде интегриран в платформата за управление на печата uniFLOW на Canon, осигурявайки ви ефективност и сигурност чрез функцията My Print Anywhere, както и допълнителни предимства чрез отчитане на броячите и контрол на разходите.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP351x, неговите функции и какво може да прави.

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+4 Optional Paper Cassette

+4 опционни касети за хартия

PCL Printing

PCL печат

PostScript Printing

PostScript печат

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Брошура

* Необходима е касета A5 C-A1

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.