i-SENSYS LBP253x

Този бърз и компактен А4 черно-бял принтер се отличава със своето качество, опростеност и съотношение цена/качество. Той предлага цветен сензорен дисплей, NFC и множество гъвкави опции за свързване.

Ползи

  • Компактен и здрав А4 черно-бял лазерен принтер с NFC, идеален за малки работни групи
  • Отпечатва висококачествени документи със скорост от 33 ppm
  • Лесна работа с помощта на интуитивен цветен сензорен дисплей
  • Неизменна надеждност и качество чрез тонер касетите "всичко в едно" на Canon
  • Отпечатвайте директно от всеки съвместим таблет или смартфон чрез NFC Touch & Print
  • Наслаждавайте се на печат без компютър директно от USB флаш памет
  • Отпечатвайте поверителни документи сигурно чрез защита с PIN код
  • Готов за използване с мобилни устройства и облачни услуги чрез AirPrint™, Mopria и Google Cloud Print
  • Безплатно приложение на Canon, за да извлечете максимума от вашите iOS и Android устройства
  • Поддръжка на мрежа и работни процеси, включително Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® PostScript™ и uniFLOW

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP253x

Перфектното въведение в печата за работни групи


Малките екипи ще отпечатват бързо и лесно висококачествени документи с този впечатляващо оборудван А4 черно-бял лазерен принтер. Компактният размер и елегантният вид на i-SENSYS LBP253x го правят идеален за среди, в които се обслужват клиенти, или натоварени среди. Ще изпълнявате ежедневните си задачи по-бързо с бърз печат от 33 ppm и старт на печата след състояние на покой или готовност в рамките само на няколко секунди.

Интуитивна работа


Ще постигнете страхотни резултати веднага благодарение на интуитивния 8,9 cm сензорен дисплей на LBP253x. Чрез дисплея интелигентните, спестяващи време функции на принтера, са достъпни с едно или две докосвания, така че дори неопитните потребители да могат лесно да използват пълния потенциал на LBP253x. Неизменна с времето надеждност и качество се гарантират при всяка смяна на тонера благодарение на лесните за смяна касети "всичко в едно" на Canon – налични и във версия с висок капацитет.

Мощна поддръжка за мобилни устройства и за облачни услуги


Съвременните служители харесват гъвкавостта на безпроблемното придвижване между места и устройства. Без значение как и къде сте решили да работите, вашият LBP253x е винаги готов и достъпен. Отпечатвайте от своя iPhone® или iPad® чрез Apple AirPrint™ или от своя Android/Google благодарение на съвместимостта с Mopria. За организации, използващи Google на работното място, LBP253x е съвместим с Google Cloud Print.

Свържете и отпечатвайте лесно


Защо да не използвате функцията Touch & Print NFC на LBP253x за допълнителна опростеност и гъвкавост? Сдвоете всяко съвместимо мобилно устройство, след което отпечатвайте директно чрез бизнес приложението Canon PRINT – толкова е лесно. Или изберете опцията на LBP253x за печат без компютър, която ви позволява да отпечатвате и преглеждате PDF, JPEG или TIFF файлове директно от USB флаш памет. Благодарение на полезни функции като тези, ще откриете, че LBP253x се справя във всяка ситуация, осигурявайки печат без затруднения и поддържайки ритъма на вашия бизнес.

Защита за вашата информация и вашите финансови резултати


Осигурете си спокойствие чрез функцията за защитен печат, която ви позволява да отпечатвате безопасно лични и поверителни документи от вашето PC, таблет или смартфон посредством PIN код. LBP253x защитава и вашата рентабилност с функции като двустранен печат, която ограничава разхищаването на хартия, и автоматично изключване, която пести електроенергия, когато принтерът не се използва.

Готов за работа в мрежа и за интегриране


LBP253x предлага усъвършенствани възможности за работа в мрежа и се интегрира безпроблемно в по-големи корпоративни среди. Поддръжката на PCL5e/6 и Adobe® PostScript™ го прави идеален избор за управлявани среди, а потребителският интерфейс за отдалечено управление спестява ценно време, тъй като ИТ мениджърите могат да следят и да актуализират настройки, без да правят посещение на място. Поддръжката на платформата за управление на печата uniFLOW на Canon ще бъде приветствана от операторите на управлявани услуги за печат и печатни паркове на Canon, което го прави рентабилно универсално решение.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP253x, неговите функции и какво може да прави.

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

USB connection

USB връзка

Colour Touch Panel

Цветен сензорен панел

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

PCL Printing

PCL печат

PostScript Printing

PostScript печат

Secure print

Защитен печат

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

Easy Service Plan

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

3 Year Warranty Promotion

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.