i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw е бърз, компактен, съвместим с PCL, черно-бял лазерен принтер с Wi-Fi и мобилна свързаност на достъпна цена и идеален за широк спектър от приложения.

Ползи

  • Бърз печат: 27 ppm, извеждане на първата страница за 8 секунди, автоматичен двустранен печат и технологии Quick First-Print на Canon
  • Стилна, спретната и компактна конструкция
  • Оптимизиран PCL5e/6 печат за съвместимост със съществуваща инфраструктура
  • Съвместимост с Wi-Fi и с Ethernet мрежи
  • Съвместимост с мобилни устройства и Google Cloud Print
  • Ниска консумация на енергия и водеща в класа енергийна ефективност.

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP151dw

Скорост, пространство и спестявания


Спестяващият пространство i-SENSYS LBP151dw предоставя изключителна скорост на много достъпна цена. Висока скорост на печат от 27 ppm в комбинация с двустранен печат, време за извеждане на първата страница (FPOT) от 8 секунди и технология Quick First-Print на Canon за гарантиране на бърз печат дори от режим на покой.

Wi-Fi, мрежова и мобилна свързаност


Свързването на принтера към Ethernet или Wi-Fi мрежа става само с натискане на един бутон. Използвайки безплатен плъгин, можете да печатате безжично от всяко мобилно устройство, съвместимо с Mopria. Можете също да използвате разнообразни усъвършенствани функции чрез вашето устройство с iOS или Android благодарение на безплатното приложение Canon PRINT Business.

Съвместимост с Google Cloud Print


i-SENSYS LBP151dw се свързва директно към облака без нужда от компютър. Можете да го свържете към вашия акаунт в Google Cloud Print за секунди и незабавно да започнете да отпечатвате от всяко съвместимо мобилно устройство.

Съвместимост с PCL


За ИТ специалистите i-SENSYS LBP151dw е перфектното решение на много проблеми, свързвайки се лесно към мрежата и предоставяйки компактна и рентабилна надеждност.

Ефикасен и с ниска консумация на енергия


Този принтер е тих, което го прави идеален за търговски обекти, банкови клонове и рецепции на хотели, и е лидер в своя клас по отношение на енергийна ефективност и ниска консумация на енергия.

Касета за печат "всичко в едно"


Касетата за печат "всичко в едно" не изисква поддръжка и предлага надежден печат с високо качество. Оригиналните касети на Canon за лазерни принтери съдържат тонер, барабан и почистващ механизъм и лесно се сменят за секунди.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP151dw, неговите функции и какво може да прави.

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

USB connection

USB връзка

PCL Printing

PCL печат

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон