Как да конфигурирате и използвате Connect Station CS100

Тази поредица от видеоклипове ще ви напътства при конфигурирането, свързването, прехвърлянето, преглеждането, споделянето и архивирането на вашите ценни спомени.

one-place

Конфигуриране на Connect Station

Това видео ви показва първите стъпки с Connect Station CS100 – от свързване към вашия телевизор и включване до избиране на вашия език.

Свързване на вашата Connect Station

Научете се как да се свързвате с вашата домашна Wi-Fi мрежа, да влизате в CANON iMAGE GATEWAY и да се свързвате с вашите социални мрежи и облачни услуги за съхранение.

Прехвърляне на изображения към Connect Station

Този урок ви показва как да прехвърляте снимки и видео към Connect Station CS100 или директно от фотоапарата чрез NFC и Wi-Fi, или от карта памет или USB връзка.

Преглед и организиране на съдържанието ви

Възползвайте се максимално от своята колекция и вдъхнете живот на своите спомени, като създавате албуми и ги преглеждате на екрана на вашия смартфон или таблет.

Споделяне на вашите изображения

Споделете спомените си с вашите приятели и семейството. Този урок ви показва как да споделяте в социалните мрежи, да изпращате изображения към други устройства Connect Station и да печатате безжично с красиво качество.

Архивиране

Това видео показва как да направите резервно копие на съдържанието на Connect Station CS100 за безопасно съхранение и как да възстановите данните си.

Ръководство за Connect Station CS100

Ако имате нужда от повече информация относно конфигурирането и използването на Connect Station CS100, моля, изтеглете пълното ръководство

Изтеглете ръководство за CS100 [PDF]

Може да харесате още...

eosbeginners

EOS за начинаещи

Навлезте в DSLR фотографията, наслаждавайки се на по-креативни функции с фотоапарат, който е лесен за използване и заснема превъзходни снимки и видео.

Irista

irista

Съхранявайте безопасно вашите снимки при най-добро качество, като се абонирате сега за 15 Gb свободно пространство

register

Регистрирайте продукта си

Разкажете ни за себе си и се абонирайте за бюлетина You Connect на Canon – пълен с вдъхновение, новини и съвети.