XEED WX6000

XEED WX6000 използва технологиите LCOS и AISYS в комбинация с моторизирани сменяеми обективи, за да осигури истинска яркост от 5700 лумена и WXGA+ резолюция – идеална, когато е необходимо да преминете към прожектиране в широкоекранен формат.

Ползи

  • Реална WXGA+ разделителна способност
  • Технология LCOS
  • 5700 лумена яркост на цветовете
  • Съотношение на контраста 1000:1
  • Моторизирано мащабиране, изместване на обектива и фокусиране
  • 4 сменяеми опционни обектива
  • Усъвършенствани RGB и гама настройки
  • DVI и HDMI™ входове
  • Мрежов порт, съвместим с PJLink™
  • Монтаж на 360°

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WX6000

Ясно, детайлно прожектиране


Осигурявайки изключителните 5700 лумена, XEED WX6000 е идеалният LCOS проектор за фиксиран монтаж. Благодарение на високата WXGA+ (1440 x 900) резолюция той е идеално решение за места, на които яркостта е важна: например големи зали и аули.

Отвъд идеята за качествено изображение


Наред с оптичната система Canon AISYS, 0,7-инчовият LCOS панел гарантира, че аудиторията ви винаги ще вижда възможно най-добри и качествени образи – дори на по-взискателни места, като например конферентни зали в хотели или изложбени центрове.

Съотношението на изображението 16:10 и голямата ефективна площ на пикселите осигуряват висококачествен образ и правят този модел идеално решение за творчески организации, които представят лога и други прецизни проекти. Плътно черните и ярките цветове са гарантирани със съотношение на контраста 1000:1.

Качество на обективите Canon без конкуренция


Проекторите с фиксиран монтаж изискват изключително точни обективи, а XEED WX6000 осигурява както качеството, така и гъвкавостта, които търсите. Благодарение на технологията за обективи на Canon със сигурност получавате първокласна детайлност на изображението и максимална яркост.

Усъвършенстваната функция за настройка с точност ½ пиксел ви позволява да показвате най-доброто от изображенията си – което е съществено за групов монтаж на проектори (например в 3D системи, стековане за повишаване на яркостта, съединяване на няколко прожектирани образа и планетариуми.

Изберете най-подходящия обектив


Четири сменяеми обектива с висока прецизност, включително стандартен 1,5x вариообектив, широкоъгълен, 1,7x с голямо увеличение и 1,95x с много голямо увеличение, осигуряват качество на изображението дори в най-големите пространства.

Управлявайте своите изображения


XEED WX6000 включва разнообразие от интелигентни функции, които ви помагат да покажете изображенията си надеждно и точно. Индивидуалният RGB контрол, 6-осевата цветна настройка и гама настройката ви помагат да постигнете изключително съответствие на цветовете, много близко до професионално калибрираните устройства.

Гъвкави възможности за свързване и работа


XEED WX6000 предлага разнообразни възможности за свързване, подходящи за бизнес, образование и публични пространства. DVI и HDMI™ портовете позволяват да прожектирате изображения и видео с висока резолюция, докато мрежовият и RS232C порт осигуряват лесно свързване към системата за управление на помещението и LAN мрежата. Поддържа се и индустриалният стандарт PJLink™,позволяващ контрол и управление чрез IP мрежа. В съчетание с гъвкавия монтаж на 360°, тези характеристики правят XEED WX6000 изключително универсален избор за работа.

Спестете разходи, намалете въглеродните емисии


С по-малко от 0,08 вата на лумен консумирана мощност XEED WX6000 е един от най-добрите в индустрията.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WX6000, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Серийни команди

Изтеглете серийните команди, необходими за настройката на дистанционното управление на WX6000

Изтеглете (pdf)

Примери за приложения на XEED

Case Study Gesundheit Nord Medical

Медицински центрове "Gesundheit Nord"

Видеопрожекторите на Canon осигуряват възможно най-ясните изображения за лекарите от групата "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH". Използвайки медицинските видеопрожектори Canon XEED SX80 Mark II, работната им процедура е осъвременена и в момента цифровите рентгенови системи се прилагат за всекидневни консултации в четири клиники в Бремен.

Case Study inamo Restaurant

Ресторант inamo, Лондон

През 2010 г. в "inamo st james" бяха монтирани над 90 прожектора Canon XEED. Прожекторите са част от решението E-TableTM на inamo, което позволява на клиентите да си поръчват ястия, да избират светлинна покривка за маса, да гледат "ChefCam" от кухнята и дори да си поръчват такси за дома – всичко това чрез прожектиран върху масата им екран.