Canon XEED WX520

XEED WX520

Най-компактният проектор за фиксиран монтаж с WXGA+ резолюция на Canon. Брилянтните 5200 лумена остават постоянни* в целия обхват на увеличение.

Ползи

  • Реална WXGA+ резолюция
  • 5200 лумена
  • Контраст 2000:1
  • Обектив с 1,8x увеличение с вертикално и хоризонтално изместване
  • Изглаждане на ръбовете и паралелно възпроизвеждане на две изображения
  • Входове HDMI™ и DVI
  • Презентация без нужда от компютър
  • Лесен достъп до лампата и филтъра
  • Водеща в този клас** енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WX520

Компактен проектор за фиксиран монтаж с голяма яркост


XEED WX520 е най-яркият и най-компактният WXGA+ проектор за фиксиран монтаж на Canon. Използвайте го за прожектиране на ярки, ясни и живи изображения, независимо от разстоянието между проектора и екрана.

Неизменно* ниво на яркостта


Наслаждавайте се на изключителните 5200 лумена и съотношение на контраста 2000:1 с оптичната система от най-ново поколение AISYS на Canon. Яркостта остава на практика непроменена в целия диапазон на увеличение на прожекционния обектив с 1,8x увеличение, благодарение на константния отвор на диафрагмата F2.8. За разлика от много конкурентни модели, на практика няма спад при максимално телеувеличение.

Нови възможности за обработка на изображението


Изцяло новият процесор за обработка на изображения подобрява качеството на образа и предлага вградена функция за изглаждане на ръбовете с подравняване на изображенията – идеално при паралелна работа на няколко проектора. Функцията за паралелно възпроизвеждане на два цифрови източника е особено подходяща за видеоконференции. Редуцирането на размазването, причинено от движението, поддържа изображенията ясни дори при прожектиране на динамично видео, а корекцията на трапецовидното изкривяване (4-позиции) позволява прожектиране от почти всякакъв ъгъл. Реалната WXGA+ резолюция (1440 x 900 пиксела) е комбинирана с технологията LCOS, която предлага впечатляващи, много гладки и детайлни изображения.

Гъвкава, удобна работа


Благодарение на вграденото вертикално и хоризонтално изместване на обектива монтажът на XEED WX520 е лесен. Проекторите могат да бъдат стековани един върху друг или конфигурирани по различни начини благодарение на плоската им горна част и интелигентните възможности за монтиране на крачета.

Възможности за свързване


HDMI и DVI портовете позволяват цифрова връзка за ненадминато качество на изображението. Фърмуерът може да се актуализира бързо и лесно чрез USB порта на проектора, който също така дава възможност за прожектиране директно от USB памет Функцията Network Multi-Projection (NMPJ) предлага лесно прожектиране през LAN, а софтуерът RoomView® на Crestron предоставя незабавно унифицирано дистанционно управление и наблюдение.

Лесна поддръжка


XEED WX520 предлага дълъг експлоатационен живот, което се дължи на новите му, по-издръжливи оптични компоненти. Когато се използва в икономичен режим, лампата издържа до 5000 часа, а лесният достъп до нея и до въздушния филтър позволява тяхната смяна, без да е необходимо да се демонтира проекторът.

Изключителна енергийна ефективност


XEED WX520 предлага най-ниското ниво на консумация на енергия в своя клас**, допълнено от специалния бутон ECO за икономичен режим, който активира нискоенергийния режим на лампата и други функции за пестене на енергия.

*Яркостта може да се намали с до 5%. На базата на размера на единично изображение.
**Проектори с 3000 - 6000 лумена, размер на панела 0,8” или по-малко, модели с една лампа. Основава се на проучване на Canon Inc, направено през май 2013 г.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WX520, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

HDMI Port

HDMI порт

HD Ready

HD Ready

Crestron

Crestron