Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Уникалният, иновативен компактен WXGA+ проектор за фиксиран монтаж с късо разстояние на прожектиране има впечатляващо вертикално изместване на обектива от 77%. С яркост от 4500 лумена той прожектира изображения с изключително качество от около една трета от разстоянието между проектора и екрана, характерно за конвенционалните проектори.

Ползи

  • Реална WXGA+ резолюция
  • Обектив на Canon за прожектиране на късо разстояние
  • 4500 лумена
  • Контраст 2000:1
  • Широк диапазон на вертикално и хоризонтално изместване на обектива
  • Изглаждане на ръбовете и паралелно възпроизвеждане на две изображения
  • Входове HDMI™ и DVI
  • Презентация без нужда от компютър
  • Лесен достъп до лампата и филтъра
  • Изключителна енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WX450ST

Обектив за прожектиране на късо разстояние с възможност за изместване плюс изключителна яркост.


Уникалният XEED WX450ST представлява компактен мултимедиен проектор за фиксиран монтаж с висока резолюция и възхитителна яркост. Неговият прожекционен обектив за къси разстояния на Canon се характеризира с изключително широк диапазон на вертикално и хоризонтално изместване. С прожекционно съотношение от само 0,571:1 този изцяло нов обектив на практика елиминира изкривяванията (обикновено 0,1%). Той може да прожектира 100-инчово изображение от около една трета от разстоянието между проектора и екрана, характерно за конвенционалните проектори, или на разстояние само 1,23 метра. Въпреки късото си фокусно разстояние обективът прожектира изображения с размер на диагонала от 30 до 300 инча. С вертикално и хоризонтално изместване на обектива - включително изключително широкия вертикален диапазон от 77%, проекторът може да се разположи дискретно над или под екрана и е подходящ както за предно, така и за задно прожектиране.

Ярки, бързодвижещи се изображения


Оптичната система от най-ново поколение AISYS е най-ефективната до момента система, предлагана от Canon, със своите 4500 лумена яркост и съотношение на контраста 2000:1. В резултат изображенията са ясни, ярки и наситени - със същите забележително точни цветове и гладко възпроизвеждане, каквито се очакват от гамата XEED.

Обработка на изображения от следващо поколение


Реалната WXGA+ резолюция (1440 x 900 пиксела) е комбинирана с технологията LCOS, която предлага впечатляващи, много гладки изображения. Наред с оптиката с професионално качество, новият процесор за обработка на изображения на WX450ST е снабден с функции за лесен монтаж на проектора, като например хардуерно изглаждане на ръбовете, вградено подравняване на изображенията (за осигуряване на перфектно подравняване на RGB панелите) и вградени тестови скали. Функцията за паралелно възпроизвеждане на два цифрови източника е особено подходяща за съвременните приложения за видеоконференции. Функцията за корекция на трапецовидното изкривяване (4-стъпки) позволява да се прожектират изображения с перфектна геометрия от почти всякакъв ъгъл, а редуцирането на размазването, причинено от движението, осигурява ясно изображение при възпроизвеждане на динамично видео.

Проектиран за гъвкав монтаж


Новият корпус с плоска горна част включва възможност за монтаж на специално краче и е идеален за инсталации с множество проектори. Лесно се постига стековане на проекторите един върху друг и прожектиране нагоре или надолу.

Възможности за свързване


HDMI и DVI-I портовете предлагат цифров вход, а фърмуерът се актуализира лесно чрез USB порта, който също така дава възможност за прожектиране директно от USB памет. Софтуерът RoomView® на Crestron позволява незабавно унифицирано дистанционно управление и наблюдение, а функцията Network Multi-Projection (NMPJ) осигурява лесно прожектиране през LAN.

Дълъг живот и енергийна ефективност


Лампата на XEED WX450ST издържа до 5000 часа при използване в икономичен режим. Специалният бутон ECO за икономичен режим незабавно включва нискоенергиен режим на лампата и други функции за пестене на енергия с цел постигане на изключителна енергийноефективна работа.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WX450ST, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI порт

Crestron

Crestron