Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Възпроизвеждайте наистина зашеметяващи изображения с проектора за фиксиран монтаж на Canon от най-висок клас. Той предлага реална WUXGA разделителна способност, яркост 6000 лумена и пет висококачествени опционни обектива.

Ползи

  • Възпроизвеждайте детайлни и суперреалистични изображения с реална WUXGA разделителна способност
  • Прожектирайте с изключителна яркост от 6000 лумена и съотношение на контраста 2000:1
  • Създавайте ярки изображения с точни цветове с помощта на LCOS технологията на панелите
  • Избирайте измежду пет висококачествени сменяеми обектива за прожектиране на Canon
  • Мощно изместване на обектива, варио и фокус за бърз и прецизен монтаж
  • Възпроизвеждайте паралелно от два цифрови източника
  • Новият усъвършенстван процесор за обработка на изображения включва функции като хардуерно изглаждане на ръбовете, паралелно възпроизвеждане и корекция на трапецовидното изкривяване (4 ъгъла)
  • Лесният достъп до лампата и въздушния филтър намалява разходите за поддръжка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WUX6000

Изображения, с които да завладеете своята публика


Наслаждавайте се на нови стандарти от проекторите за фиксиран монтаж XEED на Canon с WUX6000. Ще постигнете ярки и детайлни изображения както чрез компютри, така и чрез видеоплейъри – благодарение на реалната WUXGA разделителна способност, която също така поддържа Full HD. Уникалният оптичен модул AISYS на Canon създава яркост от 6000 лумена и съотношение на контраста от 2000:1, за да предоставя ясни изображения дори при високи нива на околна светлина.

Съвременна LCOS технология на панелите


LCOS панелите (течен кристал върху силиций) работят в комбинация със системата AISYS на Canon, за да осигурят изключително гладки изображения. Цветовете са реални, а изображенията нямат ефектите "lattice" и "rainbow", които често се проявяват при други технологии на панела. Технологията LCOS, използвана при WUX6000, предоставя изключителна ефективна площ на пикселите от 96%, което прави WUX6000 идеален за работни среди, които изискват гладки и детайлни изображения.

Пет гъвкави сменяеми обектива на Canon


Можете да оборудвате своя WUX6000 с подходящия за всяка работна среда обектив, като изберете измежду пет висококачествени обектива за прожектиране на Canon. Ще постигнете изключителна точност и голяма гъвкавост при монтажа чрез мощното вертикално и хоризонтално изместване на обектива, предлагащо точност до половин пиксел. Всеки обектив използва усъвършенстваните технологии на Canon и предоставя прецизна геометрия, рязък фокус и точност, които се очакват от лидер в оптиката за работа с изображения.

Два цифрови входа за допълнителна гъвкавост


Наборът от входове на WUX6000 ви дава максимална гъвкавост. С двата си DVI и HDMI входа това е идеалният проектор за приложения, като например видеоконференции, които изискват паралелно възпроизвеждане. Паралелно възпроизвеждане може да бъде постигнато чрез двата цифрови източника или чрез един цифров и един аналогов източник.

Мощни функции, които ви осигуряват по-голям контрол


WUX6000 ви предоставя безпроблемна гъвкавост и контрол върху прожектирането на изображенията. Усъвършенстваните функции, като например хардуерно изглаждане на ръбовете, ви позволяват безпроблемно да обединявате изображения от няколко проектора – идеално при паралелна работа на няколко проектора. Корекцията на трапецовидното изкривяване (4 ъгъла) помага за запазване рязкостта и прецизността на изображенията дори при прожектиране под ъгъл, а хоризонталното и вертикалното подравняване на RGB панелите позволява перфектно подравняване на цветовете в рамките само на един пиксел.

Модулна конструкция за лесна поддръжка


WUX6000 е изключително лесен за поддръжка. Лампата и въздушният филтър могат да се сменят само с няколко лесни стъпки – без да отстранявате проектора от мястото, където е монтиран. WUX6000 има тригодишното подобрено гаранционно обслужване с предоставяне на устройство от Canon на следващия ден*, докато вашето устройство се ремонтира.

*"Следващ ден" означава, че където е възможно, ще бъде предоставено устройство на следващия ден след заявката за ремонт. Ако заявката бъде получена след обяд, през уикенда или на официален празник, устройство за замяна ще бъде предоставено до два дни. Тази услуга за замяна на устройство е описана в пълните условия и е налична само за определени територии.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WUX6000, неговите функции и какво може да прави.