Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

XEED WUX5000 използва технологията LCOS, която осигурява 5000 лумена, WUXGA резолюция, поддръжка на Full HD видео и моторизирани сменяеми обективи – дефинирайки нови стандарти за качество на изображението за проектори с фиксиран монтаж.

Ползи

  • Реална WUXGA резолюция и Full HD съвместимост (1080p)
  • Технология LCOS
  • 5000 лумена (4000lm в тих режим)
  • Съотношение на контраста 1000:1
  • Моторизирано изместване на обектива, мащабиране и фокусиране
  • 3 сменяеми опционни обектива
  • Усъвършенствани RGB и гама настройки
  • Входове DVI и HDMI
  • Мрежов порт, съвместим с PJLink

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WUX5000

Идеално съчетание за високо качество на изображението


XEED WUX5000 дефинира нови стандарти за качество на изображението за проектори с фиксиран монтаж. Прожектирайки с WUXGA резолюция (1920 x 1200 пиксела), той осигурява изображения от PC или Macintosh с изключителна яснота и възпроизвежда Full HD видео с идеална детайлност. Технологията Canon LCOS осигурява изключително качество на изображението без обичайните недостатъци на конвенционалните проектори, като например ефектите "lattice" или "rainbow".

Изключителна производителност


XEED WUX5000 използва оптичната система от последно поколение AISYS на Canon, осигуряваща 5000 лумена за цялото изображение, независимо от цвета. Системата AISYS оптимизира работата на панелите LCOS с цел постигане на "реална" яркост на цветовете. Високото съотношение на контраста 1000:1 осигурява ярки цветове и отлични нива на черното. Delta-E калибрирането на цветовете е изключително добро и осигурява настройки, сравними с професионалните.

Моторизирани сменяеми обективи от Canon


За XEED WUX5000 са достъпни богата гама висококачествени моторизирани сменяеми обективи. Стандартният 1.5x вариообектив е идеален за повечето приложения, докато дългофокусният вариообектив с 1.7х увеличение се използва за по-големи помещения. Ултра-широкоъгълният обектив с фиксирано фокусно разстояние е идеален за задно прожектиране. Висококачествените обективи на Canon са специално проектирани, за да увеличат до максимум яркостта с изключителна детайлност и геометрия на изображението.

Усъвършенствани настройки за монтаж


За лесно използване, моторизираното мащабиране, изместването на обектива и фокусирането могат да се регулират чрез дистанционното управление с точност до половин пиксел. XEED WUX5000 разполага с най-добрите възможности за контрол, необходими за самостоятелен или групов монтаж на проектори (например в 3D системи, стековане за повишаване на яркостта, съединяване на няколко прожектирани образа и планетариуми).

Гъвкава интеграция и свързване


Портовете DVI-D и HDMI на XEED WUX5000 приемат цифрови сигнали с висока резолюция. Наред с това, устройството предлага VGA порт с 15 извода и три мини-жака за аудиосигнали. Серийният и мрежовият порт осигуряват управление и наблюдение, а PJLink съвместимостта улеснява интегрирането в AV система.

Лесна поддръжка


Поддръжката никога не е била толкова бърза и лесна. Високоефективната лампа е с живот до 3000 часа (4000 часа в тих режим). Осигурен е лесен достъп за подмяна и поддръжка на лампата откъм гърба на проектора. Въздушният филтър се сваля лесно чрез плъзгане отстрани. Осигурен е и бърз достъп до основните оптични компоненти, така че да не се налага сложно разглобяване.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WUX5000, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт