XEED WUX500

Насладете се на превъзходно качество на изображенията и на гъвкаво свързване с този компактен WUXGA проектор за фиксиран монтаж, който включва LCOS технология, постоянна яркост от 5000 лумена и качествен 1,8x вариообектив на Canon плюс HDBaseT и Wi-Fi.

XEED WUX500

Ползи

  • Наслаждавайте се на детайлни, изключително реалистични изображения със стандартна WUXGA резолюция (1920 x 1200 пиксела) и Full HD съвместимост
  • Наслаждавайте се на наситени изображения с константна* яркост 5000 лумена и стандартно съотношение на контраста 2000:1
  • Прожектирайте гладки и безупречни изображения с ярки и прецизни цветове с помощта на панела LCOS и технологията AISYS
  • Вариообектив 1,8x с ръчно изместване на обектива, увеличаване и фокус за бърз и прецизен монтаж
  • Свързване на проектора към широка гама от устройства благодарение на връзката HDBaseT** и Wi Fi за безжично прожектиране в LAN мрежа чрез функцията Network Multi Projection (NMPJ)
  • Усъвършенстваните функции за обработка на изображения включват хардуерно изглаждане на ръбовете, паралелно възпроизвеждане и корекция на трапецовидното изкривяване (метод с 4 точки)
  • Прожектиране чрез множество проектори през USB без нужда от компютър (до девет проектора)
  • HDMI и мрежов порт RJ-45
  • Лесният достъп до лампата и въздушния филтър намалява разходите за поддръжка
  • Енергийноефективен с до 5000 часа живот на лампата и само 30 dBA шум в режим ЕКО

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WUX500

Компактен проектор за фиксиран монтаж с висока резолюция.


Насладете се на превъзходно качество на изображенията и на гъвкаво свързване с компактния проектор XEED WUX500 за фиксиран монтаж с тегло от само 5,6 Kg. Той осигурява ярки и детайлни изображения с висока резолюция както от компютър, така и от видеоизточници и лесен за четене текст и гладки графики благодарение на стандартната резолюция WUXGA (1920 x 1200 пиксела), която поддържа и Full HD.

Неизменно* ниво на яркостта


Оптичната система AISYS на Canon осигурява яркост от 5000 лумена и съотношение на контраста от 2000:1 за ясни изображения дори при силна околна светлина. Вариообективът 1,8x е с константен отвор на диафрагмата F2,8, така че яркостта остава почти непроменена независимо от настройките на увеличението.

Съвременна LCOS технология на панелите


Панелите LCOS (течен кристал върху силиций) работят в комбинация със системата AISYS за създаване на изключително гладки и безупречни изображения с ярки и прецизни цветове, в които не се забелязват ефектите "решетка" и "дъга", характерни за другите технологии за панели.

Мощни функции за обработка на изображения за по-голям контрол


Широка гама от усъвършенствани функции ви предоставя гъвкавост и контрол върху изображенията. Вградената функция за изглаждане на ръбовете и подравняване на изображенията ви позволява безпроблемно да обединявате изображения от няколко проектора, докато корекцията на трапецовидното изкривяване (метод с 4 точки) осигурява ярко и прецизно изображение дори при прожектиране под ъгъл. Функцията за паралелно възпроизвеждане ви позволява да прожектирате от два цифрови източника (или един цифров и един аналогов) – идеално за видеоконферентна връзка.

Просто брилянтен


Качественият 1,8x вариообектив на проектора с качество на Canon осигурява точна геометрия, ясен фокус и прецизност и е оборудван с моторизирано вертикално и хоризонтално изместване на обектива за превъзходна гъвкавост на монтажа.

Гъвкави възможности за свързване


Можете да прожектирате снимки и видео от разнообразни източници с помощта на богатия набор от интерфейси. Това включва HDBaseT** и Wi Fi връзка, както и функцията Network Multi-Projection (NMPJ) за лесно кабелно или безжично прожектиране през LAN. Налични са цифрови входове HDMI и DVI, а фърмуерът може да се актуализира лесно чрез USB порта, който също така дава възможност за директно прожектиране от USB памет без нужда от компютър. Вграденият мрежов порт RJ-45 дава възможност за дистанционно наблюдение и управление и поддържа стандарта "Crestron Connected™".

Енергийноефективен и лесен за поддръжка


Енергийноефективният режим ЕКО осигурява 5000 часа живот на лампата и също така намалява шума на вентилатора до 30 dBA за по-тиха работа. Поддръжката е лесна с бърза и лесна смяна на лампата и филтъра в монтирано състояние. WUX500 има тригодишното подобрено гаранционно обслужване с предоставяне на устройство от Canon на следващия ден***, докато вашето устройство се ремонтира.

Медицински вариант


Налична е и специална медицинска версия, която предлага съответствие с DICOM 14.

*Яркостта може да се намали с до 5%. На базата на размера на единично изображение.
**Вижте по-долу за потвърдени съвместими предаватели HDBaseT.
***"Следващ ден" означава, че където е възможно, ще бъде предоставено устройство на следващия ден след заявката за ремонт. Ако заявката бъде получена след обяд, през уикенда или на официален празник, устройство за замяна ще бъде предоставено до два дни. Тази услуга за замяна на устройство е описана в пълните условия и е налична само за определени територии.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WUX500, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

HDBT

HDBT

Wi-Fi CERTIFIED

Сертифициран за Wi-Fi

Съвместими предаватели HDBaseT

(Други предаватели може да са съвместими, но не са тествани)

ПроизводителТипИме на моделаВръзка чрез HDBaseTЗабележка
ВидеоАудиоLANRS-232C
CrestronПредавателDM-TX-201-CДаДаДаНеТози предавател не разполага с RS-232C порт.
DM-TX-401-CДаДаДаНе
KramerПредавателTP-581TДаДаДаДа
TP-582TДаДаДаДа
AMXПредавателDX-TXДаДаДаНеТози предавател не поддържа RS-232C за проектора.
ExtronПредавателXTP T USW 103НеНеНеНе
GefenПредавателGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)ДаДаНе*³НеТози предавател не поддържа RS-232C за проектора.
AtlonaПредавателAT-HDTX-RSNETДа*¹ДаДаНе
CYPПредавателPU-507-KITДа*¹ДаДаДа

*¹ Може да не възпроизвежда в очакваната разделителна способност, когато има свързани входни устройства
*² Този проектор не поддържа функцията "Extron XTP".
*³ LAN комуникация не е възможна, докато проекторът е в режим на готовност (предавателят не поддържа режим LPPF2)

Декларации
Настройката по подразбиране е LAN (Gbit).
Превключването HDBaseT⇔LAN(Gbit) изисква рестартиране на проектора.

Примери за приложения на XEED

Case Study Gesundheit Nord Medical

Медицински центрове "Gesundheit Nord"

Видеопрожекторите на Canon осигуряват възможно най-ясните изображения за лекарите от групата "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH". Използвайки медицинските видеопрожектори Canon XEED SX80 Mark II, работната им процедура е осъвременена и в момента цифровите рентгенови системи се прилагат за всекидневни консултации в четири клиники в Бремен.

Case Study inamo Restaurant

Ресторант inamo, Лондон

През 2010 г. в "inamo st james" бяха монтирани над 90 прожектора Canon XEED. Прожекторите са част от решението E-TableTM на inamo, което позволява на клиентите да си поръчват ястия, да избират светлинна покривка за маса, да гледат "ChefCam" от кухнята и дори да си поръчват такси за дома – всичко това чрез прожектиран върху масата им екран.