XEED WUX450ST

Този ярък и гъвкав компактен WUXGA проектор за фиксиран монтаж с късо прожекционно разстояние предлага 4500 лумена, HDBaseT връзка и вертикално изместване на обектива до 75%, осигурявайки изключителен избор от възможности за монтаж.

XEED WUX450ST

Ползи

  • Ясни и детайлни изображения благодарение на стандартната разделителна способност WUXGA (1920 x 1200)
  • Прожекции без изкривявания от обектива с късо прожекционно разстояние на Canon
  • Ярки и въздействащи изображения с 4500 лумена
  • Дълбоки и живи цветове от стандартно контрастно съотношение 2000:1
  • Изключителна гъвкавост за монтаж посредством вертикалното изместване на обектива от 75%
  • Широки възможности за свързване, включващи HDBaseT, HDMI™ и DVI портове, както и Wi-Fi връзка
  • Гъвкави възможности за изглаждане на ръбовете и паралелно възпроизвеждане на две изображения
  • Презентации от USB без компютър за до 9 свързани в локална мрежа проектора
  • Изключителна 3-годишна гаранция за подмяна на лампата и услуга за заместващо устройство на следващия ден*
  • Отлична енергийна ефективност, 5000 часа живот на лампата и само 30 dBa (в режим Eco)

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WUX450ST

Обектив с късо прожекционно разстояние и възможност за изместване


XEED WUX450STе компактен мултимедиен проектор за фиксиран монтаж, осигуряващ изключителна гъвкавост и висока разделителна способност. Проекторът може да бъде дискретно поставен над или под екрана благодарение на вертикалното и хоризонтално изместване на обектива – с изключително голям обхват на вертикално изместване от 75%, подходящ както за предно, така и за задно прожектиране.

Прецизен и гъвкав


Въпреки късото си фокусно разстояние обективът прожектира изображения с размер на диагонала от 30 до 300 инча. Изкривяванията са много малки (обикновено 0,1%), a прожекционното съотношение 0,56:1 дава възможност за прожектиране на 100" изображение от само 1,2 метра – приблизително една трета от необходимото разстояние при традиционните проектори.

Ярки и плавни изображения


Снабден с най-новата версия на оптичната система AISYS на Canon, XEED WUX450ST работи изключително ефективно, като осигурява неизменно високо качество на изображенията. При яркост 4 500 лумена и съотношение на контраста 2000:1 аудиторията ви ще се радва на ясни, ярки и наситени изображения – със същите забележително точни цветове и гладко възпроизвеждане, каквито се очакват от гамата XEED.

Усъвършенствана обработка


Лесно можете да осигурите удивителни и изключително гладки изображения в различни среди на монтаж. Стандартната разделителна способност WUXGA на проектора (1920x1200 пиксела) и Full HD се поддържат от технологията LCOS с професионално качество на изображението. Наличен е DICOM sim вариант, който предлага режимите за цветова температура Bluebase и Clearbase и позволява избор на DICOM sim и sRGB при паралелно възпроизвеждане на два образа.

Креативни възможности


Новият процесор за обработка на изображения на XEED WUX450ST предоставя широк набор от функции, улесняващи монтажа и позиционирането, включително хардуерно изглаждане на ръбовете, вградено подравняване на изображенията и вградени тестови скали. Можете да прожектирате от USB без необходимост от компютър с един проектор или да използвате до 9 свързани с LAN кабел проектора за съединяване на няколко прожектирани образа. Функцията за паралелно възпроизвеждане на два цифрови източника е особено подходяща за съвременните приложения за видеоконференции. Изображенията могат да бъдат прожектирани с перфектна геометрия от почти всякакъв ъгъл благодарение на функцията за 4-точкова корекция на трапецовидното изкривяване.

Лесна за монтаж конструкция


Компактните размери на проектора са истинско предимство за използването му в класни стаи, зали за срещи и други малки помещения. Възможността за монтаж на допълнителни крачета върху горната част на плоския корпус го прави идеален за съвременните инсталации с множество проектори, например в музеи и други творчески среди. Стековането на проекторите един върху друг, както и вертикалното прожектиране със завъртане в диапазон от 360° се превръща в детска игра.

Гъвкави възможности за свързване


Новите възможности за свързване дават по-широк избор от място за монтаж и използване. Можете да изпращате аудио, изображения и команди за управление чрез кабел с дължина до 100 m благодарение на технологията HDBaseT, както и безжично от разстояние до 25 m чрез вградената WI-FI комуникация. Функцията Network Multi Projection (NMPJ) позволява също лесно свързване чрез локална мрежа. Портовете HDMI и DVI-I осигуряват два цифрови входа, а софтуерът RoomView® на Crestron предлага дистанционно управление и наблюдение в реално време.

Издръжливи и на достъпна цена


Лампата на XEED WUX450ST издържа до 5000 часа при използване в ECO режим. Изключителната енергийна ефективност при работа се постига чрез специалния бутон ECO, който незабавно активира режима за ниска мощност на лампата и останалите енергоспестяващи функции. Разширената гаранция на лампата осигурява до три безплатни резервни лампи за период от 3 години, а тригодишното подобрено гаранционно обслужване с предоставяне на устройство от Canon осигурява проектор на следващия ден* за периода на обслужване или ремонт на вашето устройство.

*"Следващ ден" означава, че където е възможно, ще бъде предоставено устройство на следващия ден след заявката за ремонт. Ако заявката бъде получена след обяд, през уикенда или на официален празник, устройство за замяна ще бъде предоставено до два дни. Тази услуга за замяна на устройство е описана в пълните условия и е налична само за определени територии.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WUX450ST, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

HDMI Port

HDMI порт

Supporting HD video, audio and control

Поддържа HD видео, аудио и управление

Wi-Fi CERTIFIED

Сертифициран за Wi-Fi

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion