Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Най-компактният проектор за фиксиран монтаж с WUXGA резолюция на Canon. Мощните 4500 лумена остават постоянни* в целия обхват на увеличение. Висококачественият 1,8x обектив има вертикално и хоризонтално изместване за лесен монтаж.

Ползи

  • Реална WUXGA резолюция
  • 4500 лумена
  • Контраст 2000:1
  • Обектив с 1,8x увеличение с вертикално и хоризонтално изместване
  • Изглаждане на ръбовете и паралелно възпроизвеждане на две изображения
  • Входове HDMI™ и DVI
  • Презентация без нужда от компютър
  • Лесен достъп до лампата и филтъра
  • Водеща в този клас** енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WUX450

Компактен проектор за фиксиран монтаж с висока резолюция.


Мултимедийният проектор XEED WUX450 е най-компактният проектор за фиксиран монтаж с WUXGA резолюция на Canon, който предлага ярки изображения с висока резолюция независимо от разстоянието между проектора и екрана.

Неизменно* ниво на яркостта


Оптичната система от най-ново поколение AISYS на Canon осигурява 4500 лумена яркост и съотношение на контраста 2000:1. Прожекционният обектив с 1,8x увеличение има константен отвор на диафрагмата F2.8. Яркостта на практика остава непроменена, независимо от настройката за увеличение на обектива, и е почти без спад при максимално телеувеличение.

Мощни нови функции за обработка на изображения


Качеството на изображенията е подобрено благодарение на изцяло новия процесор за обработка на изображения. Той предлага вградена функция за изглаждане на ръбовете и за подравняване на изображенията - идеално при паралелна работа на няколко проектора. Функцията за паралелно възпроизвеждане на два цифрови източника е особено подходяща за видеоконференции. Редуцирането на размазването, причинено от движението, поддържа изображенията ясни дори при прожектиране на динамично видео, а корекцията на трапецовидното изкривяване (4-позиции) позволява прожектиране от почти всякакъв ъгъл. Реалната WUXGA резолюция (1920 x 1200 пиксела) и поддръжката на Full HD формат са комбинирани с технологията LCOS, която предлага впечатляващи и перфектни изображения.

Просто брилянтен


Обективът на проектора разполага с възможност за вертикално и хоризонтално изместване с цел лесно позициониране, а плоската горна част и опционното краче позволяват множество различни конфигурации, включително поставяне на проектори един върху друг.

Гъвкави възможности за свързване


Налични са цифрови входове HDMI и DVI, а фърмуерът може да се актуализира бързо и лесно чрез USB порта на проектора, който също така дава възможност за прожектиране директно от USB памет. Софтуерът RoomView® на Crestron позволява незабавно унифицирано дистанционно управление и наблюдение, а функцията Network Multi-Projection (NMPJ) осигурява лесно прожектиране през LAN.

Лесна поддръжка


XEED WUX450 включва нови, по-издръжливи оптични компоненти с подобрен експлоатационен живот. Лампата на проектора издържа до 5000 часа при използване в икономичен режим, а лесният достъп до нея и въздушният филтър позволяват поддръжка на мястото на монтажа. Модулната конструкция прави устройството лесно за монтаж и обслужване.

Водеща в този клас** енергийна ефективност


XEED WUX450 предлага най-ниското ниво на консумация на енергия в своя клас, а специалният бутон ECO за икономичен режим незабавно включва нискоенергийния режим на лампата и предлага директен достъп до други функции за пестене на енергия.

*Яркостта може да се намали с до 5%. На базата на размера на единично изображение.
**Проектори с 3000 - 6000 лумена, размер на панела 0,8” или по-малко, модели с една лампа. Основава се на проучване на Canon Inc, направено през май 2013 г.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WUX450, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

HDMI Port

HDMI порт

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

Crestron

Crestron