Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

Първият компактен WUXGA проектор на Canon за фиксиран монтаж с късо разстояние на прожектиране с впечатляващо вертикално изместване на обектива от 75% и яркост 4000 лумена в комбинация с изключителна енергийна ефективност.

Ползи

  • Реална WUXGA резолюция
  • Обектив на Canon за прожектиране на късо разстояние
  • 4000 лумена
  • Контраст 2000:1
  • Вертикално и хоризонтално изместване на обектива
  • Изглаждане на ръбовете и паралелно възпроизвеждане на две изображения
  • Входове HDMI™ и DVI
  • Презентация без нужда от компютър
  • Лесен достъп до лампата и филтъра
  • Изключителна енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WUX400ST

Обектив за прожектиране на късо разстояние с възможност за изместване


XEED WUX400ST е уникален компактен мултимедиен проектор за фиксиран монтаж с висока резолюция. Неговият прожекционен обектив за къси разстояния на Canon се характеризира с изключително широк диапазон на вертикално и хоризонтално изместване. Този изцяло нов обектив на практика елиминира изкривяванията (обикновено 0,1%) и има прожекционно съотношение само 0,557:1. Така може да бъде прожектирано 100-инчово изображение от разстояние само 1,2 метра – около една трета от разстоянието между проектора и екрана, необходимо на конвенционалните проектори. Въпреки късото си фокусно разстояние обективът прожектира изображения с размер на диагонала от 30 до 300 инча. С вертикално и хоризонтално изместване на обектива - включително изключително широкия вертикален диапазон от 75%, проекторът може да се разположи дискретно над или под екрана и е подходящ както за предно, така и за задно прожектиране.

Ярки и плавни изображения


Оптичната система от най-ново поколение AISYS на Canon е по-ефективна от всякога. При яркост 4000 лумена и съотношение на контраста 2000:1 изображенията са ясни, ярки и наситени - със същите забележително точни цветове и гладко възпроизвеждане, каквито се очакват от гамата XEED.

Усъвършенствана обработка на изображения


Реалната WUXGA резолюция (1920 x 1200 пиксела) и поддръжката на Full HD формат са комбинирани с технологията LCOS, която предлага впечатляващи и перфектни изображения. Наред с оптиката с професионално качество, новият процесор за обработка на изображения на XEED WUX400ST е снабден с функции за лесен монтаж на проектора, като например хардуерно изглаждане на ръбовете, вградено подравняване на изображенията (за осигуряване на перфектно подравняване на RGB панелите) и вградени тестови скали. Функцията за паралелно възпроизвеждане на два цифрови източника е особено подходяща за съвременните приложения за видеоконференции. Функцията за корекция на трапецовидното изкривяване (4-стъпки) позволява да се прожектират изображения с перфектна геометрия от почти всякакъв ъгъл, а редуцирането на размазването, причинено от движението, осигурява ясно изображение при възпроизвеждане на динамично видео.

Лесна за монтаж конструкция


Новият корпус с плоска горна част включва възможност за монтаж на специално краче и е идеален за инсталации с множество проектори. Лесно се постига стековане на проекторите един върху друг и прожектиране нагоре или надолу.

Гъвкави възможности за свързване


HDMI и DVI-I портовете предлагат цифров вход, а фърмуерът се актуализира лесно чрез USB порта, който също така дава възможност за прожектиране директно от USB памет. Софтуерът RoomView® на Crestron позволява незабавно унифицирано дистанционно управление и наблюдение, а функцията Network Multi-Projection (NMPJ) осигурява лесно прожектиране през LAN.

Издръжлив и енергийно ефективен


Лампата на XEED WUX400ST издържа до 5000 часа при използване в икономичен режим. Специалният бутон ECO за икономичен режим незабавно включва нискоенергиен режим на лампата и други функции за пестене на енергия с цел постигане на изключителна енергийноефективна работа.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WUX400ST, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

HDMI Port

HDMI порт

Crestron

Crestron