Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

С WUXGA резолюция, Full HD съвместимост и гама сменяеми обективи, проекторът WUX4000 работи с LCOS технология, предефинирайки стандартите за качество на проекторите с фиксирано инсталиране.

Ползи

  • Реална WUXGA резолюция и Full HD качество
  • LCOS технология
  • 4 000 лумена
  • Съотношение на контраста 1000:1
  • Моторизирано изместване на обектива, увеличаване и фокусиране
  • 3 опции за сменяем обектив
  • Усъвършенствани RGB и гама настройки
  • DVI и HDMI входове
  • PJLink съвместим мрежов порт

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED WUX4000

WUXGA резолюция и LCOS технология – уникална комбинация


С WUXGA резолюция на прожектиране (1920 x 1200 пиксела), моделът XEED WUX4000 вдига високо летвата за качество на проектори с фиксирано инсталиране. Изображенията от PC или Macintosh компютър се прожектират с изключителна яснота, а Full HD видеото се възпроизвежда с перфектна детайлност. LCOS технологията от Canon предотвратява типичните странични ефекти при конвенционалното прожектиране на изображения, гарантирайки зашеметяващи изображения без нежеланите ефекти "решетка" или "дъга".

Изключителна работа.


XEED WUX4000 е оборудван с последно поколение оптична система AISYS на Canon, която работи с 4 000 лумена яркост. Системата AISYS оптимизира производителността на LCOS панелите за постигане на чудесни резултати при високи нива на околна осветеност. Високото съотношение на констаста 1 000:1 гарантира наситени цветове и отличен черен цвят.

Гама сменяеми обективи на Canon


WUX4000 е първият модел в гамата XEED, който работи с набор висококачествени сменяеми обективи. За повечето инсталации, стандартният обектив с 1,5x увеличение би бил достатъчен. Но за големи зали е достъпен дългофокусен обектив, а за задно проектиране се предлага ултраширокоъгълен обектив с фиксирано фокусно разстояние. Независимо от избрания обектив, високото качеството на Canon е гарантирано - детайлността на изображението се запазва изцяло без компромис с яркостта или геометрията на изображението.

Моторизирано изместване на обектива


WUX4000 позволява изместване на обектива по хоризонтал и вертикал, което гарантира лесно инсталиране на проектора. Изместването по вертикал може да се настройва в диапазона +55% и -15% от височината на изображението, а изместването по хоризонтал – между +/-10% от ширината на изображението.

Гъвкаво интегриране и богати възможности за свързване


Разработен за работа с цифрови устройства, моделът XEED WUX4000 е оборудван с DVI-D и HDMI порт. Достъпен е VGA порт с 15 извода и три мини-жака за аудио връзка. Серийните и мрежовите портове позволяват контрол и наблюдение, а PJLink съвместимостта прави WUX4000 идеален за интегриране в аудио-видео системи.

Лесна поддръжка


Проектиран за дълъг живот, WUX4000 е с модулен дизайн, който улеснява обслужването на устройстното. Високоефективната лампа е с 3000 часа живот (в тих режим), а достъпът до нея е през задната част на проектора. Въздушният филтър се сваля просто чрез плъзване настани и навън без нужда от демонтиране на проектора. Предвиден е и лесен достъп до основните оптични компоненти с ограничен живот и това елиминира нуждата от разглобяване на устройството. Поддръжката е по-бърза и по-лесна от всякога.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED WUX4000, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт