XEED SX6000

XEED SX6000 използва технологиите LCOS и AISYS в комбинация с моторизиран обектив, за да осигури истинска яркост от 6000 лумена и SXGA+ резолюция – идеална, когато е необходимо традиционно съотношение на изображението.

Ползи

  • Реална SXGA+ разделителна способност
  • Технология LCOS
  • 6000 лумена яркост на цветовете
  • Съотношение на контраста 1000:1
  • Моторизирано мащабиране, изместване на обектива и фокусиране
  • Четири сменяеми обектива
  • Усъвършенствани RGB и гама настройки
  • DVI и HDMI™ входове
  • Мрежов порт, съвместим с PJLink™
  • Монтаж на 360°

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED SX6000

Ясно и детайлно прожектиране


XEED SX6000 е най-яркият LCOS проектор за фиксиран монтаж на Canon. Благодарение на високата SXGA+ (1400 x 1050) резолюция и 6000 лумена той е идеално решение за места, на които яркостта е важна: например помещения с множество екрани, големи зали и аули.

Отвъд идеята за качествено изображение


Наред с оптичната система Canon AISYS, 0,7-инчовият LCOS панел гарантира, че аудиторията ви винаги ще вижда възможно най-добри и качествени образи – дори на по-взискателни места, като например конферентни зали в хотели или лекционни зали.

Съотношението на изображението 4:3 и голямата ефективна площ на пикселите осигуряват висококачествен образ и правят този модел идеално решение за професионални фотографи, които искат да покажат фините нюанси на своите снимки. Плътно черните и ярките цветове са гарантирани със съотношение на контраста 1000:1.

Качество на обективите Canon без конкуренция


Проекторите с фиксиран монтаж изискват много точни обективи, а XEED SX6000 осигурява както качеството, така и гъвкавостта, които търсите. Благодарение на технологията за обективи на Canon със сигурност получавате първокласна детайлност на изображението и максимална яркост.

Усъвършенстваната функция за настройка с точност ½ пиксел ви позволява да показвате най-доброто от изображенията си – което е съществено за групов монтаж на проектори (например в 3D системи, стековане за повишаване на яркостта, съединяване на няколко прожектирани образа и планетариуми.

Изберете най-подходящия обектив


Четири сменяеми обектива с висока прецизност, включително стандартен 1,5x вариообектив, широкоъгълен, 1,7x с голямо увеличение и 1,95x с много голямо увеличение, ви дават гъвкавост да изразите креативността си дори и в най-големите пространства.

Управлявайте своите изображения


XEED SX6000 включва разнообразие от интелигентни функции, които ви помагат да покажете изображенията си надеждно и точно. Индивидуалният RGB контрол, 6-осевата цветна настройка и гама настройката ви помагат да постигнете изключително съответствие на цветовете, много близко до професионално калибрираните устройства.

Гъвкави възможности за свързване и работа


XEED SX6000 предлага разнообразни възможности за свързване, подходящи за бизнес, образование и публични пространства. DVI и HDMI™ портовете позволяват да прожектирате изображения и видео с висока резолюция, докато мрежовият и RS232C порт осигуряват лесно свързване към системата за управление на помещението и LAN мрежата. Поддържа се и индустриалният стандарт PJLink™, позволяващ контрол и управление чрез IP мрежа. В съчетание с гъвкавия монтаж на 360°, тези характеристики правят XEED SX6000 изключително универсален.

Спестете разходи, намалете въглеродните емисии


При по-малко от 0,08 вата на лумен консумираната от XEED SX6000 мощност може да се опише като една от най-ниските в индустрията.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED SX6000, неговите функции и какво може да прави.

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Серийни команди

Изтеглете серийните команди, необходими за настройката на дистанционното управление на SX6000

Изтеглете (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Медицински центрове "Gesundheit Nord"

Видеопрожекторите на Canon осигуряват възможно най-ясните изображения за лекарите от групата "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH". Използвайки медицинските видеопрожектори Canon XEED SX80 Mark II, работната им процедура е осъвременена и в момента цифровите рентгенови системи се прилагат за всекидневни консултации в четири клиники в Бремен.

Case Study inamo Restaurant

Ресторант inamo, Лондон

През 2010 г. в "inamo st james" бяха монтирани над 90 прожектора Canon XEED. Прожекторите са част от решението E-TableTM на inamo, което позволява на клиентите да си поръчват ястия, да избират светлинна покривка за маса, да гледат "ChefCam" от кухнята и дори да си поръчват такси за дома – всичко това чрез прожектиран върху масата им екран.