XEED 4K501ST

Насладете се на качество на изображението и гъвкавост от следващо поколение с най-малкия* проектор за фиксиран монтаж, предлагащ стандартна 4K резолюция (4096 x 2400) и тегло от само 18 kg. Неговите 5000 лумена, 4K LCOS панели и 4K обектив на Canon осигуряват невероятни резултати.

XEED 4K501ST

Ползи

 • Компактен и лек инсталационен проектор със стандартна 4K (4096 x 2400) разделителна способност
 • Оптична система AISYS и 3x 4K LCOS панела за гладки и ясни изображения
 • Стъклен 4K обектив с широк ъгъл и 5000 лумена поддържат изображенията ярки в целия диапазон на увеличението
 • Стандартно 3 000:1 съотношение на контраста за дълбоки и чисти цветове и наситено и дълбоко черно
 • Гъвкав прожекционен обектив на Canon с 1,3x увеличение с моторизирано вертикално и хоризонтално изместване на обектива
 • Методът с четири точки за корекция на трапецовидното изкривяване и HD изглаждането на ръбовете разнообразяват възможностите за монтаж
 • DVI и HDMI 2.0 входовете предлагат съвместимост с източници на цифрово видео и компютри
 • Забавянето на кадър от 1,0 и новата система за стабилност оптимизират работата с 4K видео
 • Технология на прожектиране върху извита повърхност за периферен фокус и отлична дълбочина на рязкост
 • Издръжливата конструкция е лесна за поддръжка, което намалява общите разходи за притежание

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XEED 4K501ST

Стандартната 4K разделителна способност осигурява невероятни детайли


Предлагайки стандартна 4K (4096 x 2400) разделителна способност в компактно тяло, XEED 4K501ST е най-малкият* проектор за фиксиран монтаж на пазара. 4K разделителната способност осигурява удивителна рязкост и детайлност на текст, по-гладки графики и поразителни изображения както от компютър, така и от видеоизточник.

Компактна, мощна и прецизна оптична технология


Както оптичната система AISYS, така и 3-те 4K рефлекторни LCOS панела на 4K500ST са изключително компактни, като същевременно осигуряват водещи характеристики. Технологията AISYS подобрява възпроизвеждането на цветовете, увеличава яркостта и подобрява контраста. Двата прожекционни модула осигуряват гладките и висококачествени изображения от вашите мечти. Компактният размер на проектора позволява много по-лесен монтаж там, където мястото и теглото са проблем.

Новият обектив осигурява ярки и прецизни изображения


Проекторът 4K501ST предлага нов 4K стъклен обектив с 1,3x увеличение, който използва дългогодишните традиции на Canon в производството на висококачествени обективи. В комбинация с яркостта от 5000 лумена и константния отвор на диафрагмата F2,6, проекторът 4K501ST осигурява впечатляваща яркост в целия диапазон на увеличение. Максималното стандартно съотношение на контраста от 3000:1 постига превъзходни характеристики с реалистични цветове и наситено черно, подобрявайки зрителното възприятие.

Отлична гъвкавост и удобство


Проекторът XEED 4K501ST е създаден за лесно постигане на страхотни резултати от почти всякаква позиция. Моторизираното изместване от +/-60% на обектива улеснява максимално регулирането на позицията на изображението без накланяне или смяна на позицията на проектора. Методът с четири точки за корекция на трапецовидното изкривяване гарантира идеална геометричност на изображенията. Технологията за изглаждане на ръбовете с висока разделителна способност ви помага да възпроизвеждате красиво съединени изображения от множество 4K501ST проектори и да прилагате корекции на ниво пиксели. 5-точковото регулиране ви позволява да настройвате RGB пикселите със стъпка 0,1 пиксела за по-ясно възпроизвеждане върху извити и куполовидни екрани. Разширените функции в професионалното меню включват също мултивходов режим, DVI оптимизатор, информация за входен сигнал, общ брой работни часове и възможност за промяна на стоп-бита от 1 на 2 за осигуряване на съвместимост с широка гама устройства със серийна комуникация.

Гъвкавост в действие


Благодарение на неговите 4x DVI-D и 2x HDMI 2.0 входа можете безпроблемно да свържете 4K501ST към няколко 4K източника, включително цифрово видео и компютри. Поддръжката на HDMI 2.0 означава, че 4K съдържанието може да се прожектира с един HDMI кабел. 4K видеото се възпроизвежда с ниско размазване от движението, а симулационните среди ще се възползват от почти незабавната реакция с латентност от само 16,6 ms. Технологията на прожектиране върху извита повърхност ви осигурява контрол върху периферния фокус – в допълнение към основния фокус на проектора – за реалистично възпроизвеждане на изображения дори върху куполовидни повърхности.

Лесна поддръжка, ниски разходи за притежание


Наред със своята компактна и издръжлива конструкция, проекторът 4K501ST съчетава безпроблемно притежание с ниски експлоатационни разходи. Лампата и въздушният филтър са лесни за смяна без демонтиране на проектора. Водещата в класа енергийна ефективност** от само 475W в Еко режим и само 0,4W в режим на готовност свежда до минимум експлоатационни разходи. Натиснете специалния бутон Eco, за да оптимизирате всеки параметър и да се възползвате от най-ниската консумация на енергия.

* Вярно към момента на публикацията
** в сравнение с проектори със сравнима яркост

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XEED 4K501ST, неговите функции и какво може да прави.

4K DVC icon

4K разделителна способност

For powerful brightness and a high contrast ratio

За голяма яркост и високо съотношение на контраста

HDMI Port

HDMI порт

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Мултимедиен проектор 4K501ST
 • Дистанционно управление (RS-RC05)
 • 2 батерии AA
 • Захранващ кабел
 • Опаковка с EAN код
 • Гаранционна карта (E)
 • Ръководство с инструкции (CD-ROM)
 • Важна информация