Насладете се на въздействието на прожектиране в 4K

Насладете се на качество на изображението и гъвкавост от следващо поколение с най-малкия и лек* проектор за фиксиран монтаж, предлагащ стандартна 4K резолюция (4096 x 2400). Неговите 5000 лумена, 4K LCOS панели и 4K обектив на Canon осигуряват невероятни резултати.

0%
  Какво включва комплектът

  Най-добрата рязкост в истинска 4K разделителна способност

  Мощен, лек и прецизен

  Стандартната 4K разделителна способност (4096 x 2400) осигурява удивителна рязкост и детайлност на текст, по-гладки графики и поразителни изображения както от компютър, така и от видеоизточник. Със своето компактно тяло XEED 4K500ST е най-малкият и лек проектор за фиксиран монтаж на пазара.

   4K500ST
  Projector

  Разширени функции за творческо прожектиране

  Създавайте смайващи, въздействащи презентации с няколко проектора с помощта на вградената технология за изглаждане на ръбовете дори върху извити и куполовидни повърхности. Настройката става още по-лесно благодарение на функцията за фокусиране по краищата (която променя само фокуса на ръбовете), субпикселово подравняване и 28 тестови скали – функции на уникално разработения двоен прожекционен 4K модул. Точно възпроизвеждане на изображения благодарение на функцията за динамична гама корекция, която предотвратява недоекспонирането на тъмните зони и преекспонирането на светлите зони – изображенията се прожектират точно с техните истински цветове.

  4K качество за медицински цели

  Медицинските изображения изискват спазване на международен стандарт (DICOM Част 14) с цел осигуряване на правилно възпроизвеждане на изображения в нива на сивото, като например рентгенови снимки. Вграденият режим DICOM sim възпроизвежда по този стандарт с режим на цветовата температура Bluebase или Clearbase. За да се гарантира точното възпроизвеждане на изображенията с прецизна детайлност, са достъпни 21 различни настройки за гама стойност за по-фино регулиране.

  4K

  Оптична система AISYS и три 4K LCOS панела

  Водещи в индусттрията характеристики

  Както оптичната система AISYS, така и 3-те 4K рефлекторни LCOS панела на XEED 4K500ST са изключително компактни, като същевременно осигуряват водещи характеристики. Технологията AISYS подобрява възпроизвеждането на цветовете, увеличава яркостта и подобрява контраста. Двата прожекционни модула осигуряват гладките и висококачествени изображения от вашите мечти. Компактният размер на проектора позволява много по-лесен монтаж там, където мястото и теглото са проблем.

  Industry leading performance

  Отвъд 4K

  Постигайки изумителната разделителна способност 4096 x 2400 (9 830 400 пиксела), по-висока от DCI, това е най-малкият 0,76" LCOS панел в този клас в света с разделителна способност 4K. Високата разделителна способност и качество на цветовете благодарение на 3-те LCOS панела позволяват изображенията да се възпроизвеждат с нужното качество.

  Beyond-4k

  Ярки и ясни изображения от малко тяло

  За да постигне висока яркост в компактни размери, патентованата система AISYS (Aspectual Illumination System) на Canon управлява светлината от лампата независимо във вертикално и хоризонтално направление. Високата яркост от 5000 лумена се постига и поддържа в целия диапазон на мащабиране, без да се нарушава нивото на контраст.

  Bright, clear images

  Стъклен 4K вариообектив с широк ъгъл и 5000 лумена

  4K500ST

  Оптична технология на Canon

  Проекторът XEED 4K500ST предлага нов 4K стъклен обектив с 1,3x увеличение, който използва дългогодишните традиции на Canon в производството на висококачествени обективи. В комбинация с яркостта от 5000 лумена и константния отвор на диафрагмата F2,6, проекторът XEED 4K500ST осигурява впечатляваща яркост в целия диапазон на вариото. Стандартното съотношение на контраста от 3 000:1 постига превъзходни характеристики с реалистични цветове и наситено черно, подобрявайки зрителното възприятие.

  Функции за прожектиране на изпъкнали/куполовидни екрани

  Запазването на идеалния фокус на изображението дори в краищата на извит или куполовиден екран се постига чрез регулиране на фокусирането по краищата. Оптичната корекция дава възможност за промяна на фокуса по краищата на изображението. Възможни са корекции за вдлъбнати и изпъкнали екрани с радиус 3 m или повече. Благодарение на големия отвор на диафрагмата от f/2,6 дълбочината на рязкост е голяма, но отворът на диафрагмата може също така да се регулира, за да се настрои дълбочината на рязкост в зависимост от извивката на екрана. Функцията за запаметяване на настройките на обектива позволява лесно извикване на вече запаметени настройки, ако проекторът се използва за различни цели.

  Projector
  4K500ST

  Изображения без изкривяване на цялата прожектирана площ

  Телевизионното изкривяване представлява промяна на формата на изображението по периферията, която се дължи на качеството на обектива на проектора. Вдлъбнатото или изпъкналото изкривяване може да е слабо забележимо, когато се прожектира само с един проектор, но когато се използват няколко проектора за съединяване на изображения, съединените изображения не могат да бъдат подравнени правилно, а това води до влошено качество. При ниво на телевизионно изкривяване 0,12% съединените изображения се прожектират идеално.

  Стандартно съотношение на контраста 3000:1

  Регулирайте контраста според потребностите си

  В зависимост от прожектираните изображения съотношението на контраста може да се регулира от 2000:1 до 3000:1 чрез диафрагмата на обектива. Ако се използва с извит екран, регулирането на диафрагмата осигурява постигане на голяма дълбочина на рязкост в цялата проектирана площ.

  Adjustment

  Гладко възпроизвеждане на 4K видео при 60 fps

  Отлична гъвкавост и удобство

  Проекторът XEED 4K500ST е създаден за лесно постигане на страхотни резултати от почти всякаква позиция. Моторизираното изместване от +/-60% на обектива улеснява максимално регулирането на позицията на изображението без накланяне или смяна на позицията на проектора. Корекцията на трапецовидното изкривяване (метод с 4 точки) гарантира геометричната точност на изображенията. Технологията за изглаждане на ръбовете с висока разделителна способност ви помага да възпроизвеждате красиво съединени изображения от множество XEED 4K500ST проектори и да прилагате корекции на ниво пиксели. 5-точковото регулиране ви позволява да настройвате RGB пикселите със стъпка 0,1 пиксела за по-ясно възпроизвеждане върху извити и куполовидни екрани.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Гладко възпроизвеждане на видео и технология за увеличаване на резолюцията на сигнала

  Възпроизвеждащ гладко некомпресирано 4K видео при 60 fps, 4K500ST е оборудван с уникално разработен двоен прожекционен 4K модул с висока производителност. Картината може да бъде подобрена чрез метод за намаляване на размазването от движението, като се добави черен кадър между всеки два кадъра, за да се гарантира яснота по периферията на изображението дори при видео с динамични движения. Като се има предвид, че на пазара се търсят симулатори с почти незабавна реакция, времето за реакция 16,6 ms (1 кадър закъснение при 60 Hz) прави този проектор един от най-бързите на пазара.

  Гъвкави възможности за свързване

  Възпроизвеждането на 4K сигнал (до 4096 x 2400 при 60 fps) е възможно чрез четирите конектора DVI-D (конфигурация в редица или на кръст) или с резолюция 4096 x 2160 чрез 2 кабела HDMI. Възможно е да се използва един кабел HDMI за възпроизвеждане на видео в 3048 x 2160 при 30 fps или за увеличаване на резолюцията на 2K сигнал до 4K с помощта на патентования алгоритъм за увеличаване на резолюцията на Canon. Възможностите за монтаж позволяват проекторът да се позиционира с произволна ориентация (в рамките на 360 градуса), а поддръжката е улеснена, като лампата и филтърът са достъпни дори когато проекторът е монтиран.

  Flexible connectivity

  Случай от практиката

  Вижте как работи XEED 4K500ST с фотографа и кинотворец Симеон Куори.

  Спецификации

  4K разделителна способност

  По-висока от 4K разделителна способност при 4096 x 2400

  AISYS

  За голяма яркост и високо съотношение на контраста

  HDMI връзка

  Порт HDMI 1.4

  Технология Crestron Connected

  Поддържа управление чрез Crestron Room View

  PJLink

  Протокол за управление по индустриален стандарт

  Какво включва комплектът

  Препоръчано за вас...

  Аксесоари и консумативи

  Може да харесате още...

  extra

  Canon Professional Network

  Експертна и задълбочена информация: открийте всичко, което трябва да знаете за удивителната гама проектори Canon.

  extra

  Canon Professional Services

  Кандидатствайте за членство в CPS. Наслаждавайте се на експертна поддръжка и услуги за своето оборудване Canon.

  4K500ST

  Гаранционно обслужване

  3-годишна гаранция стандартно плюс 3-годишна услуга за смяна на лампата и 3-годишна гаранция със замяна на продукта при неизправност гарантира пълно спокойствие.