Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

LX-MU800Z е първият DLP проектор на Canon с лазерен източник на светлина. Идеален за постоянно работещо цифрово информационно табло, с неговата яркост 8000 лумена и усъвършенстваните органи за управление на изображението, той е готов за всичко.

/Images/ZA093_03_Lens_tcm135-1383483.png

Ползи

 • Ярко и завладяващо DLP изображение с 8000 лумена
 • Идеален за цифрови информационни табла: мощни инструменти за настройка на изображението, денонощна употреба и портретна ориентация
 • Няма нужда от скъпи резервни рампи: технология с лазерни диоди с живот 20 000 часа
 • Стандартна разделителна способност WUXGA (1920 x 1200) и аспектно съотношение 16:10 с механизирана промяна на мащаба, фокусиране и изместване на изображението
 • Ярки цветове и наситено черно с отношение на динамичния контраст 10 500:1 (стандартно 1050:1)
 • Идеален за широка гама приложения, от класни стаи, офиси и конферентни зали до магазини и музеи
 • Поддържа се проектиране на изображението на 360 градуса, разгъване върху извити повърхности и органи за регулиране на геометрията и изображението в 4-те ъгъла
 • Проектира 500-инчово изображение на повече от 90 метра с обектива за прожектиране на големи разстояния
 • Избор от 8 сменяеми обектива за върхова универсалност*
 • Широка гама опции на входове, включително 3G-SDI за висока разделителна способност
 • Тригодишна гаранция с предоставяне от следващия ден на апарат за временно ползване**

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LX-MU800Z

Изумителен нов светлинен източник


LX-MU800Z – първият проектор с полупроводников източник на светлина създава изображение с яркост 8000 лумена при WUXGA разделителна способност до 1920 x 1200. Технологията с лазерен диод и фосфорен светлинен източник на Canon превъзхожда традиционните лампови проектори, като осигурява срок на експлоатация 20 000 часа – това са 7 години при ежедневно използване по 8 часа. Със своя полупроводников източник с течно охлаждане Canon LX-MU800Z ще работи целодневно всеки ден при експлоатационни разходи, които са равни само на една десета от тези на проекторите с традиционни живачни лампи.

Изключително управление за приложения, свързани с цифрови информационни табла


Управление, гъвкавост и сила на върха на пръстите ви. Canon LX-MU800Z е идеален за цифрови информационни табла, чрез проектиране на изображението на 360 градуса и разгъване на същото върху извити повърхности, плюс усъвършенствани органи за управление на настройката на геометрията, корекция на трапецовидните изкривявания в 4-те ъгъла, завъртане на изображението на 25 градуса без изрязване и 50% механично изместване на изображението. Уникалните инструменти за хомогенизиране на ръбовете на Canon дават възможност за бързо и лесно обединяване на изображенията от няколко проектора и проекторът може да бъде монтиран дори във вертикална ориентация (необходима е монтажна скоба).

8 сменяеми обектива


Възползвайте се от предимството на 8-те взаимозаменяеми обектива от байонетен тип*, предназначени за почти всякакви случаи в практиката, от проектиране на изображението на близки и много широки полета (0,62 m – 10,4 m), до проектиране на изображението на големи разстояния (до 91 m), при всякакви размери на екрана, от 40 инча до 500 инча. Смяната на обективите е безопасна и проста: софтуерът на LX-MU800Z има клетки в паметта за 8 предварителни настройки за обективи, а защитната функция на обектива изключва светлинния източник при махане на обектива.

Спиращи дъха изображения


Като комбинира DLP технологията с един чип с мощен лазерен светлинен източник, Canon LX-MU800Z използва 4-сегментен, 3-цветен диск за постигане на великолепно изображение и за значително намаляване на ефекта "дъга", като в същото време динамичният контраст осигурява наситено черно за усещане за дълбочина. Широка 91,9% sRGB цветова гама осигурява ярка цветова палитра и настройката за яркост може да се променя на стъпки от 1% – от 20% до 100% за точна настройка в съответствие с условията на околното осветление и за съгласуване на яркостта при хомогенизирането на ръбовете.

Разширена възможност за свързване и управление


Canon LX-MU800Z е готов за възпроизвеждане на широка гама носители, с директен вход за HDMI 1.4a, 15-щифтови D-sub, DVI-D, 5BNC компоненти и висококачествения видео стандарт 3G-SDI с 3Gb/s и HDBaseT за некомпресирани видео изображения по Ethernet – идеално за реалистично, стабилно проектиране на изображението. LX-MU800Z осигурява също 15-щифтови D-sub и 3G-SDI изходни портове, като системите за управление се възползват от предимството на серийния порт RS-232C, HDBaseT, LAN и функциите за мрежово управление.

Тригодишна гаранция с отговор за един ден


С дълъг срок на експлоатация на светлинния източник и липсата на филтри за смяна поддръжката на LX-MU800Z е лесна. Безплатната тригодишна гаранция с предоставяне на апарат за временно ползване на Canon осигурява получаване на проектор за временно ползване на следващия ден** за срока на ремонта на оригиналното устройство, което означава свеждане до минимум на времето на престой.

 • * Форматът на проектираното изображение трябва да е посочен върху прожекционния обектив.
 • ** "Следващ ден" означава, че където е възможно, ще бъде предоставено устройство за временно ползване на следващия ден след заявката за ремонт. Ако заявката бъде получена след обяд, през уикенда или на официален празник, устройство за замяна ще бъде предоставено до два дни. Тази услуга за замяна на устройство е описана в пълните условия и е налична само за определени територии.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LX-MU800Z, неговите функции и какво може да прави.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

HDMI Port

HDMI порт

Supporting HD video, audio and control

Поддържа HD видео, аудио и управление

Industry standard control protocol

Протокол за управление по индустриален стандарт

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3-годишна разширена гаранция