LX-MU700

Със 7500 лумена и избор от 7 сменяеми обектива, този проектор за фиксиран монтаж с WUXGA разделителна способност с две лампи предлага печеливша комбинация от гъвкавост, надеждност и ярки и детайлни изображения.

LX-MU700

Ползи

  • DLP™ проектор за фиксиран монтаж с две лампи и висока яркост
  • Стандартна WUXGA разделителна способност (1920 x 1200) със съотношение на изображението 16:10
  • 7500 лумена за ярки и ясни изображения
  • Съотношение на контраста 2100:1 за наситено черно
  • Лесно оптимизиране на яркостта и контраста с избор от два 6-цветни мултиплексиращи диска.
  • Превъзходна гъвкавост с избор от 7 сменяеми обектива
  • Адаптира се бързо към различни работни натоварвания благодарение на моторизирано изместване на обектива и функцията за запаметяване на обектива
  • Приема входни сигнали от широка гама източници, включително HDBaseT с LAN управление
  • Поддържа правилни изображения с вертикално и хоризонтално коригиране на трапецовидното изкривяване (+/-40°)
  • Лесна и достъпна поддръжка с до 6000 часа живот на лампите

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon LX-MU700

Яркост и надеждност


За ярки, ясни и широки изображения в най-различни работни среди, изберете проектора LX-MU700. Неговите две лампи осигуряват не само невероятните 7500 лумена яркост, дори в големи помещения или при високи нива на околна светлина, но и допълнителна надеждност. Вашата презентация, лекция или демонстрация продължава дори ако една от лампите се повреди, така че публиката ви никога няма да остане разочарована.

Ясни и убеждаващи изображения


Стандартната WUXGA разделителна способност (1920 x 1200) гарантира по-ясни изображения и по-фини графики. За разлика от LCD проекторите, DLP панелът на LX-MU700 осигурява постоянно качествени изображения през целия си експлоатационен живот, което означава, че картината няма да се влошава с течение на времето. Съотношението на контраста 2100:1 осигурява чисти цветове и наситено черно, с което се подобрява възприемането от страна на публиката. За да се гарантират най-добрите резултати за всяка задача и среда, можете да избирате между два 6-цветни мултиплексиращи диска, които позволяват лесно да оптимизирате своите изображения за яркост или контраст.

Широк избор на обективи


С избор от 7 висококачествени сменяеми обектива на Canon – от такива с фиксиран фокус за прожектиране от къси разстояния до обективи с голямо увеличение, лесно ще намерите идеалния обектив за своето прожекционно разстояние и среда. Независимо дали използвате един обектив или няколко, ще оцените как функцията за запаметяване на обектива мигновено задава вашите предпочитани настройки за изместване, фокус и увеличаване. Тази функция ще ви спести ценно време, ако използвате проектора за различни цели в едно помещение, като например аула, където числеността от публиката се различава.

Гъвкави възможности за свързване


Проекторът LX-MU700 ви помага да се възползвате максимално от съвременните иновативни и висококачествени източници на цифров сигнал. Портът HDBaseT ви позволява да предавате HD видео, аудио и управляващи сигнали по един LAN кабел на разстояние до 100 m – което добавя допълнителна гъвкавост към възможностите за монтаж. Допълнителни портове HDMI, DVI и Display Port плюс 5 x BNC конектора ви предоставят съвместимост с широка гама от източници на цифрово видео и компютърно базирани източници.

Постигайте лесно страхотни резултати


Щом включите проектора, изходът за задвижване на екрана автоматично спуска екрана и го позиционира за използваното съотношение на изображението, помагайки ви да поддържате оптимално качество на изображението. Лесната настройка и употреба допълнително се улесняват от вертикалната корекция на трапецовидното изкривяване от +/-40° – което гарантира прецизна геометрия на изображението от почти всякакъв ъгъл.

Лесна и достъпна поддръжка и експлоатация


Проекторът LX-MU700 е предназначен за лесна експлоатация: така че лампите и филтрите му могат лесно да се сменят без отстраняване на проектора от мястото на монтаж – което свежда времето за принудителен престой до абсолютен минимум. А с 6000 часа живот на лампите и 35 dBA в Еко режим (една лампа), LX-MU700 е едно много рентабилно вложение.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon LX-MU700, неговите функции и какво може да прави.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD видео, възпроизведено с идеална детайлност

HDMI Port

HDMI порт

Supporting HD video, audio and control

Поддържа HD видео, аудио и управление

DLP

DLP